''Zamanında Beşiktaş Bana Çok Sahip Çıktı

Radyospor'da özel açıklamalarda bulunan Muhammed Demirci'nin röportajından satırbaşları şu şekilde...
Haberin yayılanma tarihi:03 Mayıs 2017, Çarşamba

'BENİM İÇİN HER ŞEY YENİDEN BAŞLIYOR'

"İstanbulspor'a geçen sezon devre arasında katıldım. Geçtiğimiz yıl son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon kazandık. Şunu izah edeyim; geçen sene Nazillispor maçındaki pozisyon istemsiz olmuştu, art niyetim yoktu. Yalçın hocam beni çok iyi tanıyor ve hatalarımdan ders çıkarmamı istiyor. İnsanlar hata yapıyor ve ben şu anda 22 yaşındayım. Benim için her şey yeniden başlıyor. İlk hedefim İstanbulspor'da şampiyon olmaktı, gerçekleştirdim"

"BARCELONA KONUSUNDA BENİM DIŞIMDA GERÇEKLEŞEN OLAYLAR OLDU'

"Barcelona konusu çok karışık bir konu, ailemin istememesi değil, o dönem beğenildiğimi düşünüyorum. Ama benim dışımda gerçekleşen olaylar oldu"

'MEDYADA KÖTÜ GÖRÜNTÜMLE GÜNDEME GELİYORUM'

"Medyada kötü görüntülerimle gündeme geliyorum. Bu benim üzerimde baskı değil, rahatsızlık oluşturuyor. Hak etmediğimi düşünüyorum. Onların bileceği bir iş tabii"

'BEYAZ SAYFA AÇTIM, AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUM'

"Geleceğe dönük planlar yapmıyorum. İstanbulspor'da kalmak istiyorum, bir yola çıktık ve her şey çok güzel gidiyor. İstanbulspor ile beyaz bir sayfa açtım. Adım adım gitmek istiyorum. Avrupa'da oynamak istiyorum"

'ARDA AĞABEY VE ENES BİZE İLHAM VERİYOR'

"Arda Turan ile Enes Ünal'ı izliyoruz ve gurur duyuyoruz. Arda ağabey ile her zaman görüşüyoruz ve bana desteğini sağlıyor. Onlar bize ilham veriyor"

'BEŞİKTAŞ'IN SAHİP ÇIKMASINI BEKLEDİM'

"Benim adıma eksik olan birçok şey vardı. Hiçbir zaman yaptığım hatalara ben suçsuzum demedim ve ders aldım. Beşiktaş'ta kampa katılmamam hocanın tercihi ama o dönem 5 ay boyunca boşta kaldım, sahip çıkmalarını bekledim. Beklentim vardı ama olmadı. Zamanında Beşiktaş bana çok sahip çıktı"

'İNSANLARI TANIDIM, YAPTIĞIM HATALARDAN DERS ALDIM'

"İstanbulspor'a geliş sürecimde çevremdeki insanları tanıdım ve yaptığım hataları gözümün önüne getirdim ve kendime söz verdim. Oynadığım zaman bazı şeyleri başaracağımı gördüm ve iyi yerlerde olacağıma inancım tam. İnternette yorumları görüyorum zaman zaman; "Artık geç" diyorlar. Saygı duyuyorum fakat ben daha 22 yaşındayım. Yaptığım hatalardan ders aldım, iyi yerlerde olacağım"

'EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM BİLİC...'

"Geriye dönüp baktığımda en büyük pişmanlığım; Bilic döneminde sakatlanmıştım ve tam iyileşmeden heyecanla oynamıştım, İyileşme dönemini iyi atlatamadığım için geri dönüşümde kötü bir performans sergiledim"

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki