1 PUAN BAŞARI OLMAZ!

Beşiktaş'ta, tüm gözler bu akşam oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrilmiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:22 Aralık 2019, Pazar

Tecrübeli hoca, “Güçlü bir rakiple ve deplasmanda oynayacağız. Ama biz Beşiktaş’ız ve tek düşüncemiz var, sahadan galibiyetle ayrılmak” dedi.

Ligde 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladıktan sonra Yeni Malatya'ya mağlup olan Siyah-Beyazlılarda tek hedef, Fenerbahçe'yi kendi evinde mağlup etmek ve zirve yarışından kopmamak. Teknik direktör Abdullah Avcı da oyuncularıyla yaptığı özel toplantıda bu konuya değinerek, "Güçlü bir rakiple ve deplasmanda oynayacağız. Ama biz Beşiktaş'ız ve tek düşüncemiz sahadan zaferle ayrılmak. Bunu taraftarımıza borçluyuz" diye konuştu.

DIŞARDA KAZANIYOR

Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de son 4 deplasman maçında mağlup olmadı. Ligin ilk 3 dış saha maçında Sivasspor'a 3-0, G.Antep'e 3-2 ve Trabzonspor'a 4-1 yenilen Beşiktaş, ardından Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, Ankaragücü beraberliğinin ardından dış sahada Antalyaspor'u 2-1, Konyaspor'u 1-0 ve Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Ligde üst üste 6 galibiyet aldıktan sonra geçen hafta sahasında Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş, 27 puan ve averajla 16'ncı haftaya üçüncü sırada girdi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki