10 MADDEDE PARTİZAN!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün Sırbistan'ın Partizan takımıyla karşı karşıya gelecek.
Haberin yayılanma tarihi:23 Ağustos 2018, Perşembe

İşte Beşiktaş'ın Rakibi Partizan'ın 10 Madde ile Açılımı...

1- Beşiktaş'a gelinceye kadar 10 resmi maça çıkan Partizan, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken sadece 1 defa mağlup oldu. Sırp ekibi, maç eksiği olmadan Beşiktaş karşısında olacak

2- Sahaya çıktığı 10 maçta 15 gol atan Partizan, hücumda tam anlamıyla kendisini gösteremezken, kalesinde gördüğü 5 gol ile savunmada "Hazırım" mesajı verdi

3- Partizan'ı bir dönem Fenerbahçe ve Kocaelispor formaları giyen Zoran Mirkovic çalıştırıyor. 46 yaşındaki teknik adam, 18 gündür takımın başında.

4- Sezon öncesinde 9 yeni transfer yapan Sırp ekibi kadrosundan ise 7 oyuncu göndererek köklü bir değişime imza attı.

5- Transfer döneminde Sasa Zdjelar'a 500 bin, Nemanja Nikolic'e 350 bin, Zakoric'e 150 bin Euro ödeyen Partizan, Gençlerbirliği'nden Scekic için de kasasından 100 bin Euro çıkardı.

6- Maçlarını 32 bin 710 kapasiteli Partizan Stadyumu'nda oynayan Sırp ekibi, sıkı bir taraftara sahip. Neredeyse tüm maçları kapalı gişe.

7- Sırbistan'ın en köklü ekiplerinden olan Partizan, kadrosunda Sırbistan Milli Takımı'nda yer alan 9 futbolcu bulunduruyor.

8- Partizan, 10 kez Sırbistan Ligi şampiyonu olurken, 6 kez de Sırbistan Ligi Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı.

9- Tam bir penaltı ustası olan Partizan takımı son üç sezonda kullandığı 33 penaltının 30'unu gole çevirirken, sadece 3 penaltıyı ağlarla buluşturamadı.

10- Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı tarihinde 6 maça çıkan Partizan sadece Fenerbahçe'ye karşı 1 beraberlik alırken, 5 maçta ise yenilgi gördü. Sırp ekibi, bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, 14 gol yedi.

Sabah

Etiketler: Partizan   UEFA   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki