ABOUBAKAR'IN GÖZÜ VİDA'NIN MAAŞINDA!

Aboubakar’ın istediği maaş belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:30 Mayıs 2021, Pazar

"ONUN ÇİZGİSİNDE BİR ÜCRET İSTERİM"

Beşiktaş'ta başarılı bir yılı geride bırakan Vincent Aboubakar’ın sözleşme yenilemek için Siyah Beyazlı kulüpten 3 Milyon Euro istediği öğrenildi. Bu sezon 1.5 Milyon Euro’ya oynayan Kamerunlu santrfor Aboubakar, takımda en iyi performans gösteren futbolcunun kendisi olduğunu savunurken ücret konusunda Domagoj Vida’yı baz aldığını söyledi. Menajeri aracılığıyla yönetime taleplerini bildiren Vincent Aboubakar, “Takımda en çok parayı Vida alıyor. En iyi oynayan futbolcu olarak ben de onun çizgisinde bir ücret isterim” dedi.

SON KARAR SERGEN YALÇIN'IN

Ocak 2017’de transfer edilen Domagoj Vida’ya yılda 3 Milyon Euro net ücret ödeyen Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar’ın talebini değerlendirmeye alırken, oyuncunun kalıp kalmaması konusundaki son kararın teknik direktör Sergen Yalçın ile yapılacak görüşme sonrası belli olacağı öğrenildi.

10 KRİTİK MAÇTA OYNAYAMADI

Bu arada yönetime yakın kaynaklar, Aboubakar’ın Süper Lig’de şampiyonu belirleyen son bölümdeki 10 maçta sakatlığı nedeniyle oynayamamasını dikkate alarak pazarlık masasına oturulacağını ifade etti. Bazı yöneticilerin bu nedenden dolayı Aboubakar’ın takımda kalmasına sıcak bakmadığı belirtildi.

Hürriyet

Etiketler: Vida   Aboubakar   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki