Aman Dikkat Beyler!

Beşiktaşlı futbolcular dün aralarında yaptıkları sohbette şampiyonluk yarışının esas şimdi başladığının altını çizdi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Nisan 2016, Cuma

F.BAHÇE eksik maçını dün G.Saray’la oynadı ve 2 puan bıraktı. Böylece lider Beşiktaş ile sarı-lacivertliler arasındaki puan farkı 29. hafta sonunda 5 oldu. Siyah-beyazlılar bu sonucun ardından şampiyonluk yarışında ciddi bir avantaj elde etse de futbolcular dün aralarında yaptıkları sohbette asla rehavete kapılmamaları gerektiğinin altını çizdiler.

BEŞİKTAŞLI oyuncular, şampiyonluk yarışının kendileri için esas şimdi başladığını ifade edip “Geçen sezonun sonuna 6 hafta kala ligde lider durumdaydık. Ancak yaşadığımız puan kayıplarıyla hedefimizin uzağında kaldık. Önümüzde çok zorlu maçlar var. 1 derbi oynayacağız, kümede kalma savaşı veren rakiplerimiz var. Avrupa Ligi hedefi olan takımlarla da karşılaşacağız. Aman dikkat! Geçen sezon bize ders olmalı ve kalan 6 maça çok iyi odaklanmalıyız. 

‘BASKI ARTACAK’

ŞAMPİYONLUK yarışında esas bu zamanlar zorlu. Ligin sonuna geldikçe baskı daha da artacak. Her takımın bir amacı var ve lider ekibe çelme takacak olmak tüm rakiplerimiz için ayrı bir motivasyon kaynağı. 

HENÜZ biten hiçbir şey yok. Bir kupa kaldırmış durumda değiliz. F.Bahçe her ne kadar şu an gerimizde kalmış olsa da bu yarışı bırakmayacaklardır. Puan farkını düşünmeden maçlarımızı kazanmak için oynamalıyız. Bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayalım” şeklinde konuştular.

Vatan Erdal Cömert

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki