Atiba Hutchinson Son Noktayı Koydu

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, sezon sonu bitecek sözleşmesine ilişkin söylentilere noktayı koydu
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2014, Pazartesi

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, sezon sonu bitecek sözleşmesine ilişkin söylentilere noktayı koydu. Türkiye’de ve Siyah-Beyazlı kulüpte çok mutlu olduğunu belirten 31 yaşındaki tecrübe, Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşabilecekleri inancında. Sakat ve cezalıların yokluğunda birçok mevkide forma giyen Atiba, kendisini orta sahada daha rahat hissediyor.

-Beşiktaşlı Atiba Hutchinson, bu sezon şampiyonluğun hayal olmadığını söyledi. Süper Lig’deki yarışın çetin geçtiğini vurgulayan Kanadalı, istikrarın önemine dikkati çekti. Zirve mücadelesindeki ekiplerin yine aynı olduğunu aktaran başarılı orta saha, “Her maça doğru taktikle çıkmamız ve kazanmamız, sürekliliği sağlamamız lazım. Hedefim burada kupa kaldırmak. Kariyerimde daha önce bu başarılara ulaştım. Bunu Türkiye’de tekrarlamak istiyorum. Arkadaşlarım da buna inanıyor. Hepsi coşkulu ve arzulu.” dedi. Kafalarında sadece mutlu sona ulaşma fikrinin bulunduğunun altını çizen yetenekli futbolcu, “Her idmana gelişimizde bir tek zaferi düşünüyoruz. İyi ve güçlü bir kadromuz var.” ifadelerini kullandı.

Ümraniye Tesisleri’nde sorularımızı cevaplayan Atiba Hutchinson, sözleşmesine dair basında yer alan dedikodulara açıklık getirdi. Yıllık 1 milyon Euro kazanan ve kontratı Haziran 2015’te bitecek olan deneyimli isim, yöneticilerle görüştüğünü anlattı. Siyah-Beyazlı camiayı sevdiğini, ülkemizde mutlu olduğunu belirten 31 yaşındaki kabiliyet, “Huzurluyum. Mukavelemi kesinlikle uzatma ve kalma gayesindeyim. Temaslarımızın bundan sonra nasıl gelişeceğini bekleyip göreceğiz.” şeklinde konuştu.

Sakat ve cezalıların yokluğunda birçok mevkide forma giyen Atiba, ikinci bölgenin ortasında daha rahat ettiği kanaatinde. Teknik heyetin görevlerini en iyi şekilde yerine getirme uğraşındaki tecrübe şunları kaydetti: “Futbolculuk hayatımda farklı pozisyonlardaydım. Özellikle de geçen sene. Bu benim açımdan büyük bir problem değil. Takımım için elimden geleni her yerde yaparım.” Ardından, aynı bölgede ter döktüğü oyuncuların uyumundan bahsetti: “Sahada iyi anlaşıyoruz. Ben ya da Veli Kavlak… Oyun anlamında birbirimizi tamamlıyoruz. Anlayışımız, amacımız bir.”

KEŞKE YAYA TOURE’YE BENZESEYDİM!

Siyah-Beyazlı taraftarların, kendisini İngiliz temsilcisi Manchester City’nin Fildişi Sahilili yıldızı Yaya Toure’ye benzettiğini hatırlattığımız Atiba Hutchinson esprili bir cümle kurdu: “Keşke onun kadar fazla gol atabilseydim.” Pozisyonuna göre; önceliği savunma ve rakibi durdurmaya veren Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’in jokeri, “Fileleri sarsma adına hücum hattında kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Umarım bunu gerçekleştiririm.” diye konuştu. Hemen peşinden hocası Bilic’i methetti: “Harika bir kişiliğe sahip. Bu da bize olumlu yansıyor. Herkes onun yardımlarından ve övgüye değer karakterinden haberdar. Kulübüyle uyumu da mükemmel.”

Atiba, 2010-13 arasında boy gösterdiği Hollanda devi PSV Eindhoven’dan dostları olan Kasımpaşa’nın İsveçli file bekçisi Andreas Isaksson ve Hollandalı forveti Ryan Babel’in yanı sıra Torku Konyaspor’un Sırp savunmacısı Jagos Vukovic ile sıkça buluştuğunu dile getirdi. Sözlerini, İstanbul tutkusuyla bitirdi: “Müthiş, enerjik bir şehir. Genelde yemekler ve alışverişte dışarıdayım. Yoğun tempoda dinlenmeye de gayret ediyorum.”

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki