Avrupa Ligi Alarmı!

Beşiktaş, Genk maçı hazırlıklarına, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaptığı çalışmalarla devam ediyor.
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2018, Çarşamba

Siyah eyazlılarda Göztepe maçında kaybedilen 3 puan moralleri bozarken, teknik heyet futbolcularla özel olarak ilgileniyor.

Avrupa Ligi'nde puan kaybı yaşamak istemeyen Siyah Beyazlılarda, eksikler ise teknik direktör Şenol Güneş'i düşündürüyor.

Sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Adriano antrenmanlara başladı.

Brezilyalının, Genk maçı kadrosuna dahil edilme ihtimali ağır basıyor. İzmir deplasmanında oynamayan Adem Ljajıc ve Pepe'nin, Genk maçında da formalarından uzak kalma ihtimali bulunuyor. İki oyuncunun da sakatlık durumları iyi sinyaller verse de, kondisyon eksikleri sebebiyle Avrupa sınavında yer almayabilirler.

Cezası sebebiyle Göztepe maçında oynamayan Vida'nın Genk'e karşı savunmadaki yerini alacağı öğrenilirken, Pepe'nin durumuna göre Hırvat stoperin yanında Roco'nun forma giymesi de ihtimaller arasında.

Göztepe maçında performansları düşük olan Tolgay, Vagner Love ve Lens kulübeye çekilebilir.

Siyah-Beyazlıların Kanadalı futbolcusu Larin'in çalışmalardaki hırsıyla formaya göz kırptığı da gelen haberler arasında. Atiba'nın Avrupa Ligi listesinde yer almaması, Tolgay'ın da düşük performansı sebebiyle Belçika ekibine karşı Necip Uysal 11'de başlayabilir. Siyah-Beyazlılarda Jeremain Lens ise formasını Ricardo Quaresma ile değişecek.

Öte yandan Vodafone Park'taki zemin güçlendirme çalışmaları ise olumlu sonuç verdi. Sahanın Avrupa Ligi'ne hazır olduğu ve Genk maçında geçtiğimiz yılki durumuna yakın bir seviyede olacağı öğrenildi. Vodafone Park, Kayserispor ile oynanan Süper Lig maçının ardından bakıma alınmıştı. Yapılan çalışmalar sebebiyle, milli arada siyah beyazlılar kendi sahalarında hazırlık karşılaşması oynamadılar.

Beinspor

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki