


ORMAN VE ÇEBİ DÖNEMİ;
BJK'da Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi dönemleri, KPMG şirketine bağımsız denetleme yaptırılmıştı.
Beşiktaş'ın geçmişine yönelik olarak yönetim faaliyetlerinin incelendiği bu raporlardan, bir türlü ses çıkmadı.
Raporlar için kulübün kasasından ciddi rakamlar çıkarken ne sonuçlar açıklandı, ne rapor kamuoyu ile paylaşılmıştı.
BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ SÖZ KONUSU DÖNEMİ İNCELEDİ
Söz konusu KPMG raporlarının bir kısmı kamuoyunda yer almasının ardından İçişleri bakanlığına ait müfettişler B.J.Kulubünde rutin incelemeler yaptı. Araştırmaların ardından görüş ve bilgiler yetkili makamlara teslim edildi.
İDDİALAR GÖRE SÖZ KONUSU RAPOR SERDAL ADALI VE YÖNETİM KURULUNA TESLİM EDİLDİ
İncelemelerini tamamlayan müfettişlerin, bürokratik işlemlerin ardından KPMG raporu ile ilgili tüm çalışmalarını Serdal ADALI ve kurmaylarına teslim ettiği iddia edildi.
Bilindiği üzere Ahmet Nur ÇEBİ zamanı yönetim kurulu üyesi Murat KILIÇ, bugün Serdal ADALI yönetiminde Asbaşkanlık görevini yürütüyor.
Fikret ORMAN başkanlığını döneminde ise bugünün başkanı ADALI, 2. Başkanlık görevini üstlenmişti.
HİÇ BİR KURULA RAPOR VERİLMEDİ!
Her iktidarın başkanlık seçimleri öncesi olmazsa olmaz vaatleri arasında ‘Şeffaf Yönetim’ sözleri havada uçuşsa da, Siyah Beyazlı camia da bu durumun gerçekleştiğine pek fazla rastlanılmıyor.
Bakanlık tarafından hazırlanan resmi raporun, seçilmiş BJK kurullarının hiç birisi ile paylaşılmadığı gelen bilgiler arasında.
DUYDUK MU? / Özel Haber
Hakan ÖNCÜL.