Beşiktaş 73 CSKA Moskova’ya 81

Beşiktaş, Moskova'ya direnemedi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Eylül 2015, Cumartesi

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, hazırlık maçında karşılaştığı CSKA Moskova’ya 81-73 mağlup oldu.

Gloria Sports Arena’da oynanan karşılaşmaya takımımız; Maciej Lampe, Nate Wolters, DJ Seeley, Doğan Şenli ve Evren Büker beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk 2 dakikasında skor üretemeyen ve 7-0 geriye düşen Beşiktaş, ilk sayılarını Maciej Lampe’nin pota altından bulduğu basketle kazandı. Çeyrekte son 5 dakikaya girilirken savunma direncini arttıran ve hücumda etkili olan Beşiktaş, farkı eritti. Siyah-beyazlılar, ilk bölümü 20-16 geride tamamladı.

İkinci çeyrek karşılıklı kazanılan basketlerle başladı ve Beşiktaş, ilk 2 dakikayı 22-20 geride geçti. Bu bölümde rakibinin dış atışlarına karşılık vermekte zorlanan siyah-beyazlılar, farkın da açılmasına engel olamadı ve ilk yarının son 5 dakikasına 36-27 geride girdi. İlk yarının bitimine 2 dakika kala potada çıkan arıza nedeniyle maça kısa bir süre ara verildi. Aranın ardından yeniden başlayan karşılaşmada Beşiktaş, kalan sürede farkı tek hanelere indirmeyi başaramadı ve soyunma odasına 44-34 geride girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına Beşiktaş; Maciej Lampe, DJ Seeley, Nate Wolters, Cenk Akyol ve Leon Radosevic beşiyle çıktı.

Bu bölümde pota altından hücum etmeyi deneyen ve zaman zaman bunda başarılı olan takımımız, rakibin dış atışlardan bulduğu basketler karşısında çaresiz kaldı. Cenk Akyol ve Nate Wolters’ın pota altında yaptığı penetreler sonrasında pozisyonlar bulan ekibimiz, savunmada istediklerini sahaya yansıtamayınca farkı eritmekte zorlandı. Çeyrekte son dakikalara girilirken pota altında Leon Radosevic ile etkili olan siyah-beyazlılarımız, farkı tek hanelere indirdi ve bu çeyreği 59-52 geride kapattı.

Son çeyreğe Maciej Lampe ile etkili başlayan takımımız, akabinde farkı da eritti. DJ Seeley’in de skora katkı yapmasıyla ekibimiz, farkı 2’ye indirdi(66-66). Kısa bir süre hücumda organize olmakta güçlük çeken ve top kayıpları yapan siyah-beyazlılarımız, farkın tekrar açılmasına engel olamadı. Erkek Basketbol Takımımız, karşılaşmadan 81-73 mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncu 22 sayı ve 11 ribaundla oynayan Maciej Lampe olurken onu; 19 sayıyla DJ Seeley ve 13 sayıyla Nate Wolters takip etti.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki