'BEŞİKTAŞ BANA MUTLULUĞU ÇAĞRIŞTIRIYOR!'

Beşiktaş'ın sezon başında Hırvatistan ekibi Hajduk Split'e kiraladığı Umut Nayir, önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mart 2021, Pazar

 Umut Nayir, şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı favori gördüğünü belirtirken, bir gün Serie A'da forma giymek istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın sezon başında Hırvatistan ekibi Hajduk Split'e kiraladığı Umut Nayir, şampiyonluk için Beşiktaş'ın favori olduğunu söyledi. Golcü oyuncu ayrıca İtalya Serie A'da forma giymeyi hedeflediğini belirtti. Hajduk Split'e transferi hakkında konuşan Umut Nayir "Kariyerim açısından Hırvatistan değişiklik oldu. Transfer döneminin son günleriydi. Türkiye'den çok fazla teklif aldım ama yenilenmeye ihtiyacım vardı. Türkiye'de kalmak istemedim. Hajduk Split, plan ve projelerinden bahsettiler. Şu anda planladığım noktaya doğru geldiğimi söyleyebilirim. Buraya kiralık olarak geldim ama kulübün opsiyonu var. Benim için buraya gelmek zor bir karardı. Buradaki idman temposu beklediğimden çok fazla çıktı. Şimdi işler istediğim gibi gidiyor. Serie A da istediğim liglerden biri."

"LİGİN FAVORİSİ BEŞİKTAŞ"

Beşiktaş'ın Süper Lig mücadelelerini izlediğini belirten Umut, "Beşiktaş bana mutluluğu çağrıştırıyor. Takip etmeye çalışıyorum maçları. Şampiyonluk yolunda ligin favorisi Beşiktaş. Beşiktaş'ı izlemekten çok keyif alıyorum. Cenk Tosun'u izlemekten keyif alıyorum. Larin ve Aboubakar'ın verdiği katkı ortada. Onların performansını görmek beni mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

bEİN

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki