


Bu Kadar Hayalperest, Duygusal Ve Profesyonellikten Uzak Bir Camia Olabilir Mi?
Beşiktaş ilginç bir camia. Profesyonellik az, duygusallık çok. Burak Yılmaz’ı, Cenk Tosun’u, Vincent Aboubakar’ı beğenmeyen camia, şimdi de 4 kez İtalya Serie A gol kralı olmuş Ciro İmmobile’yi beğenmiyor.
Beşiktaş kimseye değer katmıyor, değerini düşürüp mundar ediyor.
Mauro İcardi, Beşiktaş’a gelse özel yaşantısından dolayı itibarsızlaştırılıp yok edilirdi, değersizleşirdi.
İMMOBİLE-MUSTAFA KLASİĞİ
Beşiktaş ilk puan kaybı Trabzon maçı; Ciro İmmobile çıkıp Mustafa Hekimoğlu girdi. 10 kişilik Trabzonspor’a karşı tek kale oynayan takım sahadan beraberlikle ayrıldı. İkinci puan kaybı Gaziantep maçı; Beşiktaş 1-0 önde, son 30 dakika yine Ciro İmmobile çıkıp Mustafa giriyor. Maç berabere bitiyor.
Ve Kasımpaşa maçı... Beşiktaş 1-0 önde, ikinci yarının başında Ciro İmmobile çıkıyor, Mustafa Hekimoğlu giriyor, Beşiktaş 3-1 kaybedip yarışta en büyük darbeyi alıyor.
SORUN MUSTAFA’DA DEĞİL!
Burada sorun Mustafa’da değil tabii. Niye en az Ciro İmmobile seviyesinde bir santrfor alınmadı?
Mustafa daha çocuk. Tüm gücüyle elinden geleni yapıyor. O’nun da zamanı gelecek tabii. Ancak henüz erken.
Rakipler Victor Osimhen, Mauro İcardi, Alvaro Morata ile Edin Dzeko, Youssef En-Nesryi ile oynarken Beşiktaş, 17 yaşındaki ‘0 gol 0 asist’ ile oynayan, sakalı terlememiş bir çocukla bu yarışta var olmaya çalışıyor.
YILLARDIR HAYAL ALEMİNDE
Bu kadar hayalperestlik, duygusallık ile bu kadar profesyonel zihniyetten uzak bir camia olabilir mi? Gerçeklere bu derece uzak olunabilir mi?
Keny Arroyo bonservisinin yarısına 6 Milyon verilip de 10 numaralı forma verilecek oyuncu mu?
Galatasaray, Taylan Antalyalı-Alexandru Cicaldau-Olimpiu Morutan fantezisine 1 sezon dayanmadı hemen o takımı komple değiştirdi.
Hürriyet