BEŞİKTAŞ DURDU TALHA VURDU!

Giresunspor'a konuk olan Beşiktaş, üç puanı tek golle aldı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ekim 2022, Pazar

EV SAHİBİNİN GOLÜ SAYILMADI

Siyah Beyazlılar, Weghorst'la bir penaltı atışından yararlanamazken, Tayyip Talha Sanuç'un golüyle üç puana ulaştı. Ev sahibi Giresunspor'da Oğulcan Çağlayan, 90'da ağları havalandırdı; ancak VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi.

3 MAÇ SONRA GELEN 3 PUAN

Tayyip Talha Sanuç, 34. dakikada şık bir röveşata ile ağları havalandırdı. Konuk ekip maç boyunca üstün oynamasına karşın; 90'da Oğulcan Çağlayan, Beşiktaş ağlarını havalandırdı. Ev sahibi ekibin gol sevinci kısa sürdü. VAR incelemesinin ardından pozisyonda ofsayt tespit edildi ve Beşiktaş, evine kayıpsız döndü. Üç maç sonra kazanan Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 18 yaptı ve maç fazlasıyla lider Adana Demirspor'u yakaladı. Giresunspor ise 8 puanda kaldı.

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Alpaslan Dedeş, İsmail Şencan

Bitexen Giresunspor: Onurcan Piri, Hayrullah Bilazer, Perez, Arias, Alper Uludağ (Dk. 87 Doğancan Davas), Campuzano, Murat Cem Akpınar (Dk. 46 Savicevic), Kuwas (Dk. 66 Oğulcan Çağlayan), Borjia Sainz, Görkem Sağlam (Dk. 81 Senghor), Bajic

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier (Dk. 62 NKoudou), Tayyip Talha Sanuç, Saiss (Dk. 13 Emrecan Uzunhan), Masuaku, Tayfur Bingöl, Josef De Souza, Ferhandes (Dk. 75 Necip Uysal), Redmond (Dk. 62 Ghezzal), Dele Alli (Dk. 75 Cenk Tosun), Weghorst

Gol: Dk. 34 Tayyip Talha Sanuç (Beşiktaş)

Sarı Kartlar: Dk. 13 Murat Cem Akpınar, Dk. 31 Arias, Dk. 45+3 Campuzano, Dk. 55 Borjia Sainz (Bitexen Giresunspor), Dk. 28 Rosier, Dk. 71 Ferhandes, Dk. 79 Cenk Tosun (Beşiktaş)

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki