'BEŞİKTAŞ ZARAR GÖRMESİN DİYE KONUŞMADIM!'

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol GÜNEŞ, gündem ve Beşiktaş'a dair önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:24 Nisan 2021, Cumartesi

BENİ BEN YAPAN TARAFTARDIR

"Futbol bulunduğumuzun hayatın bir parçası, oyun. Hayatımızın merkezinde. Endüstriyel olması normal. Yok etme savaşı değil, rekabet içinde en iyisini çıkartmak gerekiyor. Para araçtır, önemli olan değerdir. Değeriniz yoksa parayla değeri alamazsınız. Öyle bir dönemdeyiz ki, önce kendimize bakalım. Kulüplerimiz borç içinde değil mi? Yayıncı kuruluş yüksek ödeme yapıyor. Çok para kulüplerin düzelmesine yardımcı olmuyor. Sistem yanlış, beslenenler var. Bu sistemden beslenenler, borcumuz var o büyük parayı biz alacağız diyor. Nasıl yaptın ki bunu? Çok büyük borçlar yaptılar büyük yanlışlıklarla. Şimdi de günü kurtarmaya çalışıyorlar. Kendiniz bir düşman yaratıp bir hayat çizerseniz yıpranırsınız. Tartışarak geliştirilmesi gereken konular var. Taraftar forma almazsa, ruhunu vermezse zaten sen yoksun. Beni, ben yapan taraftardır."

BEŞİKTAŞ ZARAR GÖRMESİN DİYE KONUŞMADIM

"Beşiktaş'ta 4. olduğumuz kadro en iyi kadro değil, en sorunlu kadroydu. Negredo ve Lens alınırken Burak ile Volkan Şen'i istemiştim. Quaresma, Babel var. Lens'i nereye koyacağım demiştim. Negredo geldi. Oynatmak zorundasın. Beşiktaş'tan ayrılmayabilirdim ama o konuşulanlardan sonra durmanın hem bana, hem kulübe zarar verebileceğini düşündüm."

SERGEN HOCA LAZIMDI

"Sergen'in oyunculuğuna, bugünkü teknik direktör Sergen hoca lazımdı. Emre kendini hep hazırladı, Selçuk'un da Galatasaray'da başarılı olmasını istiyorum. Dik duruşları olsun, inandıkları yolda gitsinler.Eskiden hakem hata yaptı diyorduk, şimdi kasıt arıyoruz. VAR kalksın demem, biz ona uyum sağlayacağız. Dünya Kupası Elemelerinde 3 maç yaptık, VAR yoktu, hakem gündeme gelmedi. Hakem maçı yönetmeli, sıkışırsa oraya başvurmalı."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki