BEŞİKTAŞ'A 15 MİLYON EURO'LUK MÜJDE!

Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk yolundaki en büyük silahlarından biri olan Kanada'lı golcüsünden sezon sonunda büyük gelir bekliyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mart 2021, Perşembe

Beşiktaş Şampiyonluk Yarışında Hedefine Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Ediyor

Hem sezon başında hem de ara transfer döneminde yapılan takviyeleri yeterli bulunmayan ve bu konuda sert eleştirilere maruz kalan yönetim ise, şu anda liderliğin keyfini çıkartıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın önderliğindeki Siyah- Beyazlılar, 1 maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakipleri Galataaray ve Fenerbahçe'ye ikişer puan fark atmış durumda. Saha kenarında Sergen Yalçın, saha içinde de Aboubakar-Larin- Ghezzal üçlüsü bu yükselişin mimarları oldular.

48 GOLE DİREKT KATKI

Rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Siyah-Beyazlı ekibin forvetleri Aboubakar ve Larin ile birlikte asist krallığında ilk sırada yer alan Ghezzal, Kartal'ı ligin zirvesine yerleştirmeyi başardı. Aboubakar (15), Larin (13) ve Ghezzal (1) toplamda 29 gol attı. 26 puanı Beşiktaş'ın hanesine yazdırdı. Aynı şekilde Ghezzal (11), Aboubakar (4) ve Larin (4) toplamda 19 asiste imza attı. Siyah-Beyazlıların 19 puanına asistleriyle katkıda bulundu. Bu üçlü toplamda 48 gole katkı yaparken 47 puana katkıları oldu.

LARIN DEĞERİNİ KATLADI!

Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki en büyük silahlarından Larin, bu sezonki performansıyla Avrupa kulüplerinin ilgi odağı olmuş durumda. Lig ve kupada çıktığı 29 resmi maçta 15 gol atıp 3 de asist yaparak kariyer sıçraması yapan 25 yaşındaki futbolcuyu, West Bromwich Albion ve West Ham United yakın takibe aldı. Yönetim Larin'den sezon sonunda 15 Milyon Euro gelir bekliyor.

Fotomaç

Etiketler: Ghezzal   Larin   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki