BEŞİKTAŞ'IN KÜME DÜŞME HATTI İLE SAVAŞI BAŞLIYOR!

Üst üste iki maçta toplam 5 puan bırakan Beşiktaş sırasıyla Konyaspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor ile karşı karşıya gelecek...
Haberin yayılanma tarihi:04 Şubat 2021, Perşembe

Siyah Beyazlılar Ligin İlk Yarısında Bu Ekiplere Karşı Bir Hayli Zorlanmıştı

Süper Lig'in ilk devresini lider kapatan Beşiktaş, koltuğunu 1 hafta içinde oynadığı 2 maç sonunda kaybetti. Üstün oynadığı halde Trabzonspor'a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, yine birçok pozisyon bulduğu maçta Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Böylece 2 maçta 5 puan yitiren Siyah Beyazlılar üçüncü sıraya geriledi. Beşiktaş önümüzdeki hafta sonu oynanacak maçlar kritik önemde olacak. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği haftada Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'u ağırlayacak. Siyah Beyazlılar, ligin ilk devresinde rakibine deplasmanda 4-1 yenilmişti.

3 Maçtan 3 Puan Çıkartabilmişti

Bu haftayla birlikte Kara Kartallar, düşme hattı ve bu hatta yakın takımlarla üst üste maçlar oynayacak. Beşiktaş, ligde 15. sırada bulunan Konya ile oynadıktan sonra, şu anda 19. sırada yer alan Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Siyah beyazlılar başkentten döndükten sonra da ligin son sırasındaki Yukatel Denizlispor'u ağırlayacak. Bu maçtan sonra Beşiktaş 1 hafta bay geçecek. Beşiktaş, ligin ilk devresinde bu üç maçtan sadece 3 maç puan çıkartmıştı. Siyah Beyazlılar Konyaspor'a 4-1, Gençlerbirliği'ne de 1-0 mağlup olmuştu. Kartal, Denizlispor'u ise 3-2 yenerek 3 puan almıştı.

Sergen Yalçın Motive Etti

Siyah beyazlı takım, Konyaspor'u mağlup ederse, derbinin sonucuna göre ya lider Fenerbahçe ile puanları eşitleyecek veya Galatasaray'ı yeniden geçecek. Üst üste gelen puan kayıpları sonrası morallerin bozulduğu Siyah Beyazlı camia, teknik direktör Sergen Yalçın'ın savaşı bırakmayacaklarını söylemesinden sonra yeniden kenetlendi.

Ajansspor

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki