BEŞİKTAŞ'IN PARASI KİMLERİN CEBİNDE?

Beşiktaş eski Yönetim Kurulu üyesi ve Kartal Yuvaları sorumlusu Hakan AKSOY, gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:14 Ağustos 2018, Salı

Beşiktaş'ın, eski yönetim kurulu üyelerinden Hakan AKSOY ile Kartal Yuvaları ve Emre SAKA davası olarak bilinen mahkeme sürecini konuştuk.

İşte o açıklamalar;

Geçtiğimiz günlerde, Beşiktaş Kartal Yuvası Davası Sonuçlandı ve Şikâyet edilen Emre SAKA Beraat etti. Düşünceleriniz?

Emre Saka’yı tanırım. Geçmişte hiç yanlışını görmedim. Mahkemelik oldu, Beraat etti. Kulüpte, ne hikmetse karara itiraz etmedi. O zaman Beşiktaş’ın 480 BİN TL si nerede? Kimlerin Cebinde?

Kulübün Korsanla Mücadelesi?

Benim dönemimde de Korsanla mücadele vardı. Ancak en büyük mücadele fiyatları düşük tutmakla olur. Şu an fiyatlar çok yüksek. 

Kulübün Korsanla Mücadelesini Nasıl Görüyorsunuz?

Bir şey görmüyorum ki!

Fikret Orman, 20 Mağaza ile devraldık diyor? Kendi döneminizle, Bugünü kıyaslar mısınız?   

Ben 20 Mağaza ile değil, 43 Mağazaya teslim ettim. Mağaza açmak için BJK’dan 1 Lira Bütçe almadım. 100 Tane mağaza açtım diyenler, 1 mağazada minimum 5 BİN ürün olsa 500 BİN Stoku Kartal yuvaları bu bütçeyi nasıl kaldırır? Kaldırmadığı için fiyatlara yansıyor. Bedelini de taraftar ödüyor.

HOLOGRAM

Holgram, Ürünlerin orijinal olduğunu gösteren materyaldir. Şimdi, Hologramlar da birileri tarafından basılıyor. Oda tedbir olmaktan çıktı. Sanırım, sizde yeni yazı dizisininde bu konunun üzerine gideceksiniz.

Beşiktaş Pazarlamanın Başındaydınız. Halen Kulübe Borcunuz Gözüküyor. Ne Düşünüyorsunuz?

Milyonlarca Dolarlara hükmeden bir kişinin kulübe borçlu olması, yaptığı işi şeffaf ve düzgün yaptığının bir göstergesi değil mi? Ben Başkanların talimatı ile yöneticilerin Carisinden silinen, Yüzbinlerce TL. biliyorum. Gelinen bu noktayı Kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Ben, 5 yıl içerinde 1 kişi işe aldım. Benden sonra, 26 kişi daha işe alınmış. Bu durumunda altını çizmek istiyorum.

Son Olarak Değinmek İstediğiniz Bir Konu? 

Kartal Yuvaları yazısının, devamını merakla bekliyorum. Bu arada Sizlerin aracılığı ile tüm Camiamızın, yaklaşmakta olan Kurban Bayramını tebrik etmek istiyorum.

Röportaj / Hakan Öncül

 

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki