BEŞİKTAŞLI ORKUN OPERASYONU BAŞLADI!

Her fırsatta yaptığı açıklamada Beşiktaşlı olduğunu ve bir gün Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini sık sık dile getiren Orkun'un, sezon sonunda kiralık olarak ayrılığa onay alabilmesi halinde bu rüyası gerçek olabilir...
Haberin yayılanma tarihi:24 Haziran 2024, Pazartesi

AYBABA'DAN PRES;

Orta sahada önemli bir değişime hazırlanan Kara Kartal'da yönetim, son yaşanan gelişmelerin ardından Orkun'un durumunu yakından takip edecek. Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba'nın şimdiden prese başladığı ve oyuncunun ailesiyle yakın temas içerisinde bulunduğu belirtildi. Eğer Benfica, sezon sonunda Orkun Kökçü ile ayrılığa sıcak bakarsa Beşiktaş, satın alma opsiyonlu kiralamayla bu transferi bitirmeye çalışabilir.

''AİLEM BEŞİKTAŞLI''

Ailesinin Beşiktaşlı olduğunu ve küçükken hep Beşiktaş maçlarını izlediklerinin sürekli altını çizen Orkun Kökçü, Siyah Beyazlıların da Feyenoord gibi halkın takımı ve sadık bir taraftara sahip olduğunu açıklamıştı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Babam her zaman Feyenoord'un iyi taraftara sahip olan güzel bir kulüp olduğunu söylerdi. Futbollarında da bunu görebiliyordum. Tıpkı Beşiktaş gibi sadık bir taraftara sahip, gerçek bir halk takımı. Küçükken Hollanda Ligi maçlarına pek ilgi duymuyordum. Ailem Beşiktaşlı. Beşiktaş maçlarını izlerdik."

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki