Beşiktaş'ta Karim Ansarifard İddiası!

Negredo ve Love'ı gönderip yeni bir golcü almak istemesine rağmen, golcüleri elinde kalan Beşiktaş için İran basınından Ansarifard iddiası geldi...
Haberin yayılanma tarihi:30 Temmuz 2018, Pazartesi

Tehran Times gazetesi, Olimpiakos'ta forma giyen Karim Ansarifard'ın geçtiğimiz cumartesi günü Beşiktaşlı yöneticilerle görüşüp anlaştığını duyurdu.

Sözleşmesi 2020'de sona erecek oyuncunun ön protokol bile imzaladığı belirtilen haberde "Beşiktaş başkanı Yunanistan ziyaretinde Ansarifard ve menajeri ile transfer için el sıkıştı" ifadesi kullanıldı.

Piyasa değeri 4 Milyon Euro olan 28 yaşındaki İranlı santrfor, geçen sezon Olimpiakos'ta 28 karşılaşmada 18 gole imza atmıştı.

1.86 boyundaki oyuncu Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda çıktığı 3 maçta ise 1 golle atabilmişti.

KARİM ANSARİFARD KİMDİR?

Yunanistan Ligi'nde forma giyen Karim Ansarifard, 2017 - 2018 sezonunun devre arasında Panionios'tan Olimpiakos'a transfer oldu. Santrafor mevkiinde görev alan 28 yaşındaki oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini ise 2014 yılında yaşadı. Ülkesinde Saipa , Persepolis ve Tractor Sazi formaları giyen Ansarifard daha sonra Osasuna'ya transfer oldu.

Osasuna'da bir sezon top koşturan İranlı yıldız buradan Panionios'a geçti.

Bu takımda 51 maça çıkan Ansarifard 51 maçta 15 gol 5 asistlik performansıyla Olimpiakos'a transfer oldu ve burada da 46 maçta 22 gol 8 asistlik performans gösterdi.

Fotomaç

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki