BEŞİKTAŞ'TA KRİTİK SAATLER!

Siyah-Beyazlılar, ara transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala 2 koldan harekete geçti...
Haberin yayılanma tarihi:08 Şubat 2024, Perşembe

İnsigne İçin Girişimler Sürüyor;

ABD Major Lig ekiplerinden Toronto FC’nin formasını giyen Lorenzo Insigne için girişimlerde bulunan Beşiktaş Yönetimi, hem sol kanat hem de 10 numarada oynayan 32 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Performansı... 

Toronto formasıyla son olarak 21 maça çıkan Insigne, 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. ABD Ligi ekiplerinden Toronto forması giyen Lorenzo Insigne’nin piyasa değeri 6 milyon Euro seviyesinde..

Sanches’te Sona Doğru...

Kış transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir kadrosuna katmak istediği yıldız isimde sona yaklaşıyor. Kartal, Renato Sanches’de sona yaklaştı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş’ın, 26 yaşındaki Portekizli orta sahayı ikna ettiği ve kiralık anlaşmasının neredeyse tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi.

Mamadou Fofana Değerlendirmede

Kara Kartal’da, Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paolo forması giyen James Rodrigues de radarda.Kolombiyalı 10 numara için kulübü ve menaceriyle temaslar sürüyor. Ön libero için Portekiz devi Porto’dan Sırp oyuncu Marko Grujic ile görüşmeler devam ediyor.

Son olarak gündeme gelen isim ise Mamadou Fofana... Fransız Ligi ekibi Amiens’te oynayan 26 yaşındaki stoper de değerlendirmeye alındı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki