BJK KONGRE ÜYELİKLERİNDE YAPILAN SAHTEKARLIKLAR!

Geçtiğimiz günlerde eski bir kulüp yetkilisinin BJK’daki tüm kurumlara verdiği bir rapor, Beşiktaş Kongre üyeliklerinde yapılan hilekarlığı alenen gözler önüne serdi…
Haberin yayılanma tarihi:01 Şubat 2017, Çarşamba

BJK Denetleme kurulunun son dönemlerde yapılan Kongre üyelikleri ile ilgili araştırma, camianın içerisine kendi adamlarını yerleştirmeye çalışan kişilerin sinsi planlarını gün yüzüne çıkarmaya başladı.

Eski bir kulüp yetkilinin BJK’nın tüm kurumlarına verdiği 65 sayfalık rapor, gündeme bomba gibi düştü.

BJK Yönetim, Divan, Sicil ve Denetleme kuruluna tüm detayları ile sunulan raporda uzun senelerdir türlü illegal yollarla Beşiktaş’a üye yapılan kişiler sicil numaraları ve isimlerle, ücret ödemeden hak sahibi yapıldıkları açıkça belirtiliyor. 

Camiada deprem etkisi yapan raporda Başvuru formu olmadan üye yapılan kişilerden, ‘sahtecilik yaparak kongreye katılanlara, bir yönetim kurulu üyesinin isminin silinerek yerine başka bir ismin yazılmasına kadar birçok iddia yer almakta. 

İşte o skandal belge;

Şubat ayı içerisinde ilk celsesi görülecek olan ‘BJK’da ki usulsüz kongre üyelikleri’ mahkemesinin, ilerleyen zamanlarda camianın üye yapısını incelemek adına Bilirkişi atayacağı, gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU? & MEDYA KARTALI 
Özel Haber

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki