BJK Sicil Kurulu Üyelerinin Tamamı Savcılıkta İfade Verdi

BJK eski Sicil Kurulu Üyesi Remzi Özdemir görevinden istifa ettikten sonra Seçme ve Sicil Kurulu’nun Beşiktaş JK Tüzüğü’nü ihlal ederek 10 kişi ile sınırlı üyelik referans sayısını ihlal ettikleri iddiası ile savcılığa şikayette bulunmasının ardından, Seçme ve Sicil kurulunun tüm üyeleri savcılıkta ifade verdi..
Haberin yayılanma tarihi:18 Kasım 2016, Cuma

Beşiktaş Çalışanı Levent Çifter'de İfadeye Çağrıldı.

Remzi Özdemir’in şikayetini dikkate alan savcılık, Seçme ve Sicil Kurulu Üyelerini ifadeye davet eilmesinin ardından, camianın içerisinde her türlü soru işareti bulunan konularda ismi geçen BJK çalışanı Levent Çifter'i de ifade vermeye çağırdığı gelen bilgiler arasında. 

İşte Savcılıkta İfade vermeye çağrılan üyeler hakkında ki, şikayet gerekçeleri. 

Sicil kurulunun 5 üyesi, 2 yılda ortala 1600 üyeye hakları yokken imza atmışlardır!

Remzi Özdemir'in, Sicil kurulunun suç işlediğini iddaa ettiği ve cezalandırılmalarını istediği dilekçe.

DUYDUK MU & MEDYA KARTALI

ÖZEL HABER

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Sevil Devir
21 Ağustos 2017, Pazartesi, 21:42
Bu saçma sapan iftiralarla dolu konuya takipsizlik kararı verildiğini neden yazmadınız?Bjk Sicil Kurulu Üyelerinin Tamamı Savcılıkta İfade vermesi, Dünyanın her yerinde haberdir. Eğer karşı bir düşünceniz, bilgi-belgeniz varsa şahsıma ve ekibime göndermeniz yeterli. Şimdiye dek tarafıma ulaşan hiç bir talep gelmedi. Eğer sizlerin söyleyecekleri varsa noktasına virgülünü dokunmayacağımı bilmenizi isterim. ( hakanoncul1903@hotmail.com) SaygılarımlaHakan ÖNCÜL.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki