GALATASARAY'DA MAFYA DEPREMİ!

Karaborsa bilet kriziyle sarsılan Galatasaray yönetimiyle ilgili bir bomba iddia daha ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı yönetimin aralarında tefecilerin de olduğu bir kısım kişilerden borç para aldığı, hatta bir kulübün bu yüzden batma noktasına geldiği iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:03 Eylül 2024, Salı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden Gelecek Paraya Bel Bağlayan Galatasaray'da Sular Durulmuyor;

Young Boys'a elenerek yaklaşık 30 Milyon Euro'luk bir gelirden olan sarı-kırmızılılarda yönetimin aralarında tefecilerin, bir kulüp başkanının da olduğu isimlerden çok yüksek meblağlarda borç para aldığı öne sürüldü.

Young Boys mağlubiyetinin ardından ekonomik çıkmaza giren sarı-kırmızılılarda yönetimin aldığı borçları ödemenin hesabını yaptığı iddia edildi. Kulübün açıkladığı bilançoyla tezgah altı borçların birbirinden çok farklı olduğu ileri sürüldü.

"ALACAKLILAR MAFYAYA GİTTİ" İDDİASI

Bir taraftan hem ligde hem de Avrupa'da yarışacak bir kadro kurmaya çalışan yönetim diğer taraftan da aldığı borçları ödemenin derdine düşerken bugün saat 15.00'de yapılan yönetim kurulu toplantısında bu konunun masaya yatırıldığı öne sürüldü. Alacaklıların alacaklarını temin edebilmek için mafyayla irtibata geçtiği de bir başka iddia.

BİTMEYEN KEŞMEKEŞ: FLORYA PROJESİ

Bir diğer iddia da Florya Projesi... Proje başlamadan satış yapıldığı öne sürüldü. Bu satıştan elde edilen miktarın kaç Milyon Euro olduğu bilinmezken projenin teminat gösterilerek elden para alındığı da iddia edildi. Ayrıca, Galatasaray Kulübünün ofis olarak kullandığı locanın taraftar grubu ultrAslan'a verildiği, bazı Galatasaray yorumcularına bilet ve kombine temin edildiği de kulislerde konuşulan konular arasında.

Bütün bunlar konuşulurken Galatasaray Kulübü üyelerinin sessizliği de dikkat çeken bir başka husus...

Odatv

Etiketler: Galatasaray   Mafya   para   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki