GHEZZAL GİDECEK, BERGHUİS GELECEK!

Önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2024, Cuma

10 NUMARA TRANSFER;

Transferlerde hata yapmak istemeyen Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Rachid Ghezzal'ın natifini Hollanda'da buldu. Beşiktaş'ın daha önce de gündeme gelen Ajax'lı Steven Berghuis'i gündemine aldığı öğrenildi. Sağ kanat dışında sol kanat ve 10 numarada da forma giyebilen Steven Berghuis son derece tecrübeli ve klas bir isim. 32 yaşında ve 1.82 boyunda olan Berghuis 46 kez giydiği Hollanda Milli Takım forması ile 2 gol attı. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro civarında olan Berghuis'in 2025 yılının haziran ayına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunuyor.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un da bu oyuncuyu istediğini yönetime ilettiği de gelen haberler arasında. Berghuis'in piyasa değeri her ne kadar 8 Milyon Euro olsa da kulübü Ajax ile sadece 1 yıllık sözleşmesinin kalmış olması Siyah-Beyazlı kurmaylara daha uygun bir fiyatta anlaşma imkanı sağlayabilir.

Hollandalı sağ kanadın menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ifade ediliyor. Sağ kanat dışında sol kanat ve 10 numaralı mevkide de forma giyebilen Steven Berghuis, bu sezon 26 resmi maçta 7 gol atarken 10 da asiste imza attı.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki