GİOVANNİ VAN BRONCHORST'LA SÜPER DEĞİŞİM!

Lugano ile İstanbul'da oynanan maçı 5-1 kazanarak büyük sükse yapan Beşiktaş, bu sezon çok farklı olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ağustos 2024, Cumartesi

GİO KARTAL'I UÇURDU;

Süper Kupa'da son şampiyon Galatasaray'ı 5-0 ile geçen Kartal, son 5 resmi karşılaşmadan 19 golle ayrılarak, geçen yılla arasındaki futbolla "Siyah ile Beyaz" kadar farklı olduğunu ortaya koydu. Teknik Direktör Giovanni van Bonckhorst yönetiminde çok kaliteli bir hücum gücü oluşturan Beşiktaş, son karşılaşmada da bu farkı ortaya koydu.

Lugano maçında 21 şuttan 14 isabet çıkaran Kara Kartal, bunların 5'ini gole çevirirken, iki yeni transfer Immobile ile Rafa Silva, yaptıkları katkıyla Kartal'ı uçurdu.

Geçen sezon ligde oynadıkları 38 karşılaşmadan toplam 52 gol çıkaran Beşiktaş, rakip kalelere iki golden daha fazla atamamıştı. Kartal, savunma yönünden eleştirilse de, oynanan 5 resmi müsabakada sadece 19 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü.

'Zafer' Kutlaması

Avrupa Ligi'ne kalarak taraftarını mutlu eden Beşiktaş, vakit kaybetmeden lige döndü. Net Global Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayan siyah-beyazlılar, antrenman öncesinde, ay-yıldızlı bayrakla poz verdi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

Lugano karşısında forma giyen futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamlarken, diğerleri, Bronckhorst yönetiminde hazırlıklarını devam ettirdi.

Skorer

Etiketler: Gio   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki