HASAN ARAT ''TAKIMA GÜVENİYORUZ!''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda restoran açılışında önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2024, Salı

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"Bütün bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz sadece geldiğimizde çatıyı değiştirdik. Bunun ne kadar büyük bir iş olduğunu gördük. Taraftarımız Beşiktaş'ı başka statlarda oynamak zorunda kaldığında hiç yalnız bırakmadı. Devletimize teşekkür ediyoruz. Eski stadyumun olduğu yerde yeni stadyum yapılma imkanı verildiği için minnettarız." dedi. 

HASAN ARAT: "İYİ BİR İSKELET KURDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ"

Hasan Arat, Süper Lig'deki durumları için; "Bu sezonun mutlaka iniş çıkışları olacaktır. Beşiktaş Kulübü, geçen sezon yaşanan sıkıntıların ardından büyük bir değişim yaşadı. Gidenlere hala maaş ödendiğini düşünecek olursanız, yükümüzün ne kadar ağır olduğunu anlarsınız. Geldiğimiz noktada çok iyi bir iskelet kurduğumuzu düşünüyoruz. Biz takımımıza çok güveniyoruz. Skorda inişler çıkışlar olur. Neticeleri analiz ederken, dünyanın sonu olmadığını anlamamız lazım. Beşiktaş takımı, Gio hocamız ve tecrübe sayesinde büyük bir ivme yakaladı." açıklamasında bulundu.

Hasan Arat açıklamasının devamında; "Semih'in A Milli Takım'ın bir parçası olması çok önemlidir. Hocasıyla birlikte Türkiye'ye ve dünyaya kendisini gösterecektir. Takımımızdaki tüm oyunculara ihtiyacımız tamdır. Semih, Beşiktaş'ın en değerli varlıklarından birisidir." sözlerini sarfetti.

"GÜZEL BİR SÜRPRİZİMİZ OLACAK"

"Pazar gününden itibaren Beşiktaş'ta Cumhuriyet Bayramı faaliyetleri başlayacak. O hafta boyunca tüm takımlarımız kırmızı renk formayla çıkacak. Bunun biz hazırlıklarına 6 ay önceden başladık. Güzel bir renk kombinasyonu içinde Beşiktaş Futbol Takımı'nı Konya maçında göreceksiniz. Güzel bir sürprizimiz olacak. Burası Cumhuriyet Kutlamalarının ana kalbi niteliğinde. Tüm taraftarlarımızın burada olması önemli."

"HERKESİN BU DİLDEN VAZGEÇMESİ LAZIM"

"Her türlü eleştiri yapılabilir ama layık olduğumuz sınırda bu hareketin devam etmesi lazım. Tüm kulüplere bu mesajı veriyoruz. Herkesin bu dilden vazgeçmesi lazım. Başkanlar bu dilde konuşmaya devam ederse sıkıntı yaşanır. Gençler arasında yaşananları da görüyorsunuz. Çocukların buraya gelmesini teşvik etmemiz lazım. Biz lise ve üniversite öğrencilerine özel bir indirim yapma kararı aldık. Biz gençlerin sporla daha çok uğraşmasını istiyoruz."

"HERKESE ÖRNEK OLMALI"

"Dün akşam İzlanda maçını izlediniz. Hakemler VAR konusunda hiç tereddüt etmiyor. Oynadığımız futbol çok doğru bir futboldu. Hakem kararları herkese örnek olmalı. VAR'ın anında devreye girmesi Türkiye'de birçok problemi bitirir. VAR'daki hakem dirayetliyse anında hakemi çağırıyor. Bu da vicdanları yaralamıyor. VAR güzel bir teknoloji ve bunu iyi kullanmak lazım."

SEMİH KILIÇSOY AÇIKLAMASI

"Semih Kılıçsoy çok genç bir oyuncu. A Milli Takımın bir parçası olması çok önemli. Beşiktaş'ta hocasıyla birlikte bundan sonra ne olacağını tüm Türkiye'ye ve dünyaya gösterecektir. Semih Kılıçsoy, herkes gibi Beşiktaş'ın en değerli varlıklarından biridir. Geleceği çok parlak ve ona inancımız tam."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki