Hüsnü Güreli BJK Kongre Üyeliğinden Atılacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde Habertürk gazetesine röportaj veren TFF Başkan vekili ve BJK Kongre üyesi Hüsnü GÜRELİ, Beşiktaş’ı da kastederek ‘Son 5 yılda kulübün borcunun yüzde 456 arttığını açıkladı.
Haberin yayılanma tarihi:05 Aralık 2016, Pazartesi

Beş Senenin Dört Yıllık Dönemi, Fikret Orman yönetimini Kapsıyor;

Aynı röportajda Kulüp yöneticileri için ‘Artık deniz bitti’ ifadesini de kullanan Güreli, borçlar konusunda ‘18 Süper Lig kulübünün toplam 5 milyar TL’ye dayanan borcun 3.7 milyar TL’sini, 4 büyükler oluşturuyor. 2009’da 825 milyon TL olan 4 büyüklerin toplam borcu, son 5 yılda yüzde 456 arttı’ ifadelerini kullandı’. Güreli’nin ‘Son 5 yıl’ ifadesini kullandığı dönemin 4 senesi Fikret ORMAN’IN Beşiktaş’ı yönettiği dönemi kapsıyor!

Divan Başkanı Yalçın Karadeniz, Borçları Eleştirdiği için Disiplin Kuruluna Verilmişti!

BJK Divan Kurulu Başkanı Yalçın KARADENİZ, Beşiktaş’ın borçlarını tüzükte Divan Başkanının bilgilendirme yetkisinin olmasına rağmen açıkladığı iddiası ile Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz TUNCER tarafından Disiplin Kuruluna verilmişti. 

Adalet kişilere göre mi İşleyecek?

Halen TFF Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler, Hukuk yönetim kurulu üyeliği yapan Hüsnü Güreli’nin, bu açıklamalarının ardından Kongre üyeliğinden atılma ve Disipline verilmesi gündeme gelip gelmeyeceği camia da sıkça konuşuluyor. 

Denetleme kurulu Başkanı Feyyaz TUNCER’in, her fırsatta ‘BJK markasına zarar veriliyor’ söyleminden yola çıkarak, BJK Kongre üyesi Hüsnü GÜRELİ’yi Disiplin kuruluna şikâyet edip etmeyeceği merak konusu. 

Duyduk Mu & Medya Kartalı

ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki