İNGİLİZ DEVİ BEŞİKTAŞ'IN GOLCÜSÜ İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR!

Bu sezon attığı gollerle adından sıkça söz ettiren genç forvet Semih Kılıçsoy'un talipleri artmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:28 Şubat 2024, Çarşamba

AVRUPA KULÜPLERİNİ PEŞİNE TAKTI;

İstanbulspor mücadelesindeki muhteşem oyununu harika bir golle süsleyen ve ligdeki gol sayısını da 9'a çıkaran Semih Kılıçsoy, Avrupa'nın devlerini peşine taktı.

En Somut Girişim Arsenal'den

Almanya, İngiltere, İtalya ve İspanya'dan talipleri olan 18 yaşındaki yıldız için en somut girişim ise Premier Lig ekibi Arsenal'den geldi. İngiliz devi, 3 Mart Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş- Galatasaray derbisine Semih'i izlemek için gözlemci göndereceğini duyurdu.

Haberin içeriğinde ise Arsenal'in gelecek sezon için forvet hattını güçlendirmeyi hedeflediği ve Semih Kılıçsoy'un, aralık ayında sahneye çıktıktan sonra Premier Lig ekibinin dikkatini çektiği belirtildi.

Birçok Takım Peşinde

Bilindiği üzere Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund ve RB Leipzig'in yanı sıra İngiliz, İtalyan ve İspanyol kulüpleri genç oyuncuyu yakından takip ediyor.

Beşiktaş Bırakmak İstemiyor

Pek çok Avrupa devinin yakından takip ettiği Semih Kılıçsoy için ilgi mektupları ve ön teklifler kulübe ulaştı. Semih Kılıçsoy’un gelecek sezonki kadronun ana unsurlarından biri olması planlanıyor. Bunun için gelecek transfer tekliflerini reddetme kararı alındı. Yönetim sadece Türkiye rekorunu kıracak astronomik bir teklif halinde bu oyuncunun satışını değerlendirmeye alacak. Aksi halde cevap net: Satmıyoruz...

Feyyaz Uçar: "A Milli Takım Kadrosunda Olmalı"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor'u mağlup ettikleri karşılaşma sornası 18 yaşındaki genç forvetin A Milli Takım kadrosunda olması gerektiğini söylemişti.

Uçar, "Semih mevcut milli takım kadrosunda olmalı. Milli takımın kadrosuna baktığımızda santrfor mevkiinde kaç tane golcü var? Herhalde az. Böyle bir performansla milli takıma mutlaka gitmesini bekliyoruz. Seyrettiğim Semih her yerde oynar. Santrfor gerekiyorsa santrfor, kanat gerekiyorsa kanat. Her zaman golü düşünen bir oyuncu. Gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracak. 

Son yıllarda yetişen en büyük golcü olduğunu düşünüyorum. Onun için mevki fark etmiyor. Kanatta oynadığında driplinglerle içeriye girişleri tehlikeli. Santrfor olduğunda da bitirici vuruşlarıyla ön plana çıkıyor. Çok özel bir oyuncu, mümkün olduğu kadar onu Beşiktaş’ta tutmak ve Beşiktaş formasıyla seyretmek istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Bu Sezonki Performansı

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy'un sözleşmesini 2 0cak 2024 tarihinde 30 Haziran 2028 yılına kadar uzatmıştı. Genç oyuncu bu sezon forma giydiği 23 karşılaşmada 10 gol ve 1 asist kaydetti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki