KİRLİ OYUN!

Beşiktaş başkan ve yönetim kurulunun kavgacı politikası ile ilgili iddiaların ardı-arkası kesilmiyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Haziran 2023, Salı

SEÇİLMİŞ KURULLAR İLE SÜREKLİ KAVGA EDEN YÖNETİM;

Yeni spor yasasına göre tekrardan oluşturulması mecbur hale gelen Beşiktaş tüzüğünde yönetim BJK Divan, Disiplin ve Sicil kurullarından yetkileri alarak tamamını kendinde toplamanın peşinde olduğu iddiaları tüm seçilmişler arasında ortamı germişti.

YÖNETİM BJK DİSİPLİN KURULU BAŞKANINI, DİSİPLİN KURULUNA ŞİKÂYET ETTİ!

Beşiktaş’ın idare edildiği hiçbir dönem yaşanmamış bir olay daha, Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetim kurulu eliyle gerçekleşti. Beşiktaş yöneticisi Seyit ATEŞ, Disiplin kurulu başkanı Av. Ahmet AKPINAR'ı ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na şikâyet etti.

DERNEK VE KONGRE ÜYELERİNDEN İHBAR YAĞIYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından, son gelinen nokta BJK siyasetinin ne kadar kirlendiğinin en açık göstergesi. Bazı dernek ve kongre üyelerine yönetime yakın kişiler tarafından, özellikle aralarının çok gergin olduğu bilinen Disiplin kurulu başkanı Ahmet AKPINAR ile olumsuz paylaşımlar yapılmasının telefonlar aranarak talep edildiği gündeme bomba gibi düştü. İnternet sitemize ulaşan bazı kongre üyeleri, bu talebin başkan ve yönetime yakın kişiler tarafından organize edildiğinin altını çizdi.

DİSİPLİN KURULU BAŞKANI AV. AKPINAR DUYDUK MU & MEDYA KARTALI’NA KONUŞTU;

İddiaların kendi kulağına da geldiğini doğrulayan Ahmet AKPINAR; ‘'Maalesef bende böyle kirli bir oyun olduğu duyumunu aldım. Ancak ne yazabileceklerini de açıkçası merak ediyorum. Ben ve arkadaşlarımın yanlış transferler yaptığını mı, çatı danışmanlık faturası kestiğimizi mi, gecenin bir vakti sosyal medyadan saçma-sapan paylaşımlar yaparak rakiplerimizle kavga çıkardığımızı mı, liyakatsiz kişilere futbolu teslim ederek başarısızlığa çanak tuttuğumuzu mu, yoksa borcu katlayarak Beşiktaş’ı ekonomik anlamda çıkmaza sürüklediğimizi mi yazacaklar?’' diyerek yönetime ironi dolu göndermelerde bulundu.

DUYDUK MU? / ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki