Köyiçi'ne Kartal Yuvası Geliyor

Beşiktaş'ın, lisanslı ürünlerini taraftarlarıyla buluşturduğu Kartal Yuvası Mağazalarına bir yenisi daha ekleniyor.
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2015, Pazartesi

Beşiktaş kulübünün, taraftarlarının beklenti ve gereksinimlerini hızlı, güvenilir bir şekilde karşılamak ve kaliteli hizmet sunmak için Kartal Yuvası satış noktalarını arttırma yönündeki çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında yurtiçinde ki en büyük mağazasını Üsküdar'da faaliyete geçirmeyi hedefleyen Beşiktaş, köyiçinde de mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyecek. Kartal Heykelinin karşısında açılacak olan Kartal Yuvası'nın, köyiçinde ki ilk ve tek mağaza olması da oldukça önemli. Asılan pankart ile duyurulan mağazanın, en kısa süre içerisinde faaliyete girmesi bekleniyor.

 

Kartal Yuvaları Hakkında Genel Bilgi

KARTAL YUVASI, 2001 yılında kulübümüze mali kaynak sağlamak ve büyük Beşiktaş taraftarımızı lisanslı ürünlerimizle buluşturmak için BJKSTORE adıyla kurulmuştur. 2007 yılında ise Yönetim Kurulu’muzun aldığı kararla ismi KARTAL YUVASI olarak değiştirilmiştir. Türk Dil Kurumu, bu isim değişikliği sonrasında Türk diline yaptığı destek üzerine kulübümüze "TDK Onur" ödülünü vermiştir.

Kurulduğu ilk günden itibaren taraftarlarımıza birbirinden şık tasarımlı, zengin ve kaliteli bir ürün yelpazesi sunan Kartal Yuvası, hızla büyümeye devam ederek 2015 yılı itibari ile yurt içi ve yurt dışında toplam 64 satış noktasına ulaşmıştır. Aynı zamanda yurt içinde 3 adet mobil tırımız Türkiye genelini dolaşarak taraftarlarımızı lisanslı ürünlerimizle buluşturmaktadır.

2011 yılında kurulan www.kartalyuvasi.com.tr e-satış sitemiz gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki taraflarımıza lisanslı ürünlerimizi kısa sürede ulaştırmak amacıyla 7/24 aktif olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Kulübümüz, büyük Beşiktaş taraftarımızın beklenti ve gereksinimlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamak ve kaliteli hizmet sunmak için satış noktalarını arttırma yönündeki çalışmalarına devam edecektir.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki