LOCADA SERGEN YALÇIN FARKI!

Başakşehir'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta cezası nedeniyle maçı tribünden takip eden teknik direktör Sergen Yalçın'ın locadaki görüntüleri gündem oldu...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mart 2021, Cumartesi

Maçı büyük bir heyecan içerisinde takip ettiği gözlenen Sergen Yalçın, Başakşehir’in ilk golünde oldukça sinirlendi.

Yanındakilerle birlikte pozisyonu yorumladığı görülen Sergen Yalçın’ın golü tekrar tekrar önündeki ekrandan izle ve Deniz Türüç’ün ceza sahası içinde bomboş bırakılmasına kızdığı söylendi. 48 yaşındaki çalıştırıcı, atılan gollerde büyük sevinç yaşadı.

Josef'in skoru 3-2'ye getiren golünde adeta havalara uçan Sergen Yalçın, hakemin son düdüğüyle birlikte Başakşehir'de 5 maç sonra kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından en fazla 5 maçlık seri yakalayan Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında aldığı galibiyetle bu sayıyı 6’ya çıkardı. Antalyaspor deplasmanında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından üst üste Konyaspor, Gençlerbirliği, Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK ve Başakşehir’i yenen Beşiktaş, bu maçlarda hanesine 18 puan yazdırırken, ligde de zirveye kuruldu.

FUTBOLCULAR LOCAYA KOŞTU

Siyah beyazlı futbolcular galibiyeti Gaziantep FK mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Başakşehir deplasmanında karşılaşmayı tribünden takip eden Sergen Yalçın’a armağan etti. Maçın bitimiyle birlikte saha içinde toplanan Siyah-Beyazlı futbolcular, Sergen Yalçın’ın bulunduğu locaya giderek teknik direktörlerini alkışladı. Sergen Yalçın da oyuncularının bu jesti karşısında ellerini kaldırarak oyuncularını kutladı.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki