PARALAR NERDE BAŞKAN?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, Antalyaspor maçı öncesi Siyah-Beyazlı takımın kampına giderek futbolcularla toplantı yapması merak konusu olmuştu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Şubat 2021, Perşembe

Beşiktaş'ın Antalyaspor Maçı Öncesi İlginç Bir Gelişmenin Yaşandığı İddia Edildi

Yaklaşık 4 aydır maaşlarını alamayan futbolcuların teknik direktör Sergen Yalçın'la görüşerek yönetimin  hak ettikleri ücretleri ödemesini istediği tecrübeli teknik adamın da oyuncuların bu isteğine, "Ben de sizler gibi aylardır para almıyorum. Bu konudaki muhattap ben değilim" yanıtını verdiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine futbolcular Başkan Çebi'yi otele davet etti.

Müsabakanın başlamasına 3 saat kala Çebi, Siyah-Beyazlı takımın kampında futbolcularla bir araya geldi. 

Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler yaşadıklarını belirten Başkan Çebi'nin futbolculara, "Her kulüp gibi bizler de ödeme sıkıntısı yaşıyoruz. Maaşlarınızı en kısa zamanda yatıracağız. Beşiktaş'ta kimsenin parası kalmaz. Siz yeter ki futbolununa konsantre olun" dedi. Beşiktaşlı bazı futbolcuların Çebi'ye, ''Daha önce de bu tür açıklamalar yapmıştınız. Lütfen bize tarih verin' dediği öğrenildi. Beşiktaş Başkanının Şubat ayı sonuna kadar tüm alacakları ödeme sözü verdiği öğrenildi.

Bu sözlerden tatmin olmayan bazı futbolcuların toplantıyı terk ederek Çebi'yi protesto ettikleri iddia edildi. Beşiktaşlı futbolcuların yarın Ümraniye Tesisleri'nde bir araya gelerek kendi aralarında toplantı yaparak son  durumu değerlendirecekleri belirtildi.

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki