REZALETİN SON PERDESİ!

Ahmet Nur Çebi yönetimind, BJK'da çöküş devam ediyor..
Haberin yayılanma tarihi:05 Kasım 2023, Pazar

İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ;

Beşiktaş'taki toparlanma kısa sürdü. Antalyalı Burak Yılmaz yönetimindeki Siyah Beyazlılar, Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. İlk devreyi 1-0 önde kapatan Siyah Beyazlılar, 17 dakikada 3 gol yiyerek, şoke etti. Beşiktaş, daha sonra farkı bire indirse de 11. haftada 4. yenilgisini almaktan kurtulamadı. Zirveden iyice uzaklaşan Beşiktaş ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 12'ye çıktı...

ANTALYASPOR 3 BEŞİKTAŞ 2

Beşiktaş Cenk Tosun'un ilk devrenin ikinci uzatma dakikasında bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci devre de golle başladı. Antalyaspor, Dario Saric ile beraberliği buldu. Bu golde asist yapan Sagiv Shalom Yehezkel, 50 ve 57'deyse gollerle sahne alarak skoru 3-1'e taşıdı. 79'da Jackson Muleka farkı bire indirdi. Golde asisti yapan Ante Rebic, Beşiktaş kariyerinde ilk kez skora etki etti. 45+2. dakikasında Salih Uçan'ın ceza sahası içi sağ tarafından pasında arka direkte topu alan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Beşiktaş bu golle 1-0 öne geçti.

Beşiktaş Devreyi Önde Tamamladı

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor, deplasmanına konuk olan Beşiktaş, ilk yarıyı önde tamamladı. Karşılaşmanın ilk yarısı siyah-beyazlıların 1-0'lık üstünlüğe getiren golü Cenk Tosun attı.

Rebic İlk Asist, Muleka Gol!

Haziran ayında Konyaspor'a gol atan Muleka, Süper Lig'de bu sezon ilk golünü atmayı başardı. Karşılaşmada 3-1 geriye düşen Beşiktaş, 80. dakikada Muleka'nın attığı golle skoru 3-2'e getirdi. Ceza alanı içinee Rebic'in yolladığı topta boş kale ile karşı karşıya kalan Muleka, attığı golle farkı 1'e indirdi.

Bailly'den Önce Ve Sonra

Bu sezon hemen hemen her maç farklı stoper ikilisiyle sahaya çıkan Beşiktaş, Antalya karşısına Gaziantep maçındaki gibi Necip Uysal-Eric Bailly tercihiyle çıktı. İlk devre savunmasında açık vermeyen Beşiktaş, Bailly'nin sakatlık nedeniyle ikinci devreye çıkamaması üzerine adeta çöktü. Daniel Amartey ve Omar Colley'in de sakatlığı nedeniyle stoperde sorun yaşayan Burak Yılmaz, Bailly'nin yerine Rosier'i aldı ama bu hamlesi fiyaskoyla sonuçlandı.

Burak Yılmaz İle Bir İleri Bir Geri!

Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 4 maçın ikisini kazandı ikisini de kaybetti. İstanbulspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, derbide Galatasaray'a 2-1 kaybetti. Geçen hafta Gaziantep FK'yı 2-0 ile geçen Kartal, bu akşam ise Antalyaspor'a 3-2 yitirdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki