Şenol Güneş'i Hangi Yöneticiler İstemiyor?

Taraftarların Genk maçında “Yönetim bu takım senin eserin” şeklinde tezahüratta bulunup hemen ardından Şenol Güneş’e büyük destek vermesinin, yönetimdeki bazı isimleri oldukça rahatsız ettiği öğrenildi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Ekim 2018, Pazar

'Gereken Mesajı Aldık' 

Tecrübeli teknik adam, “Hepimiz taraftarlarımızın ne istediğini anladık. Alınmadan, darılmadan işimize odaklanıp ayağa kalkacağız. Protestoların devam etmemesini umuyorum” diye konuştu.

Beşiktaş duraklama dönemini geçti, gerileme dönemini yaşıyor.

Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle birlikte ilk 3 sezona 2 şampiyonluk ve Devler Ligi’nde rekorlar sığdıran Siyah-Beyazlılar hiç alışık olunmayan sonuçlara imza atmaya başladı. Geçtiğimiz sezon yedek oyuncularıyla bile Leipzig’i deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, evinde Genk’ten 4 gol yiyen bir takıma dönüştü. Devler Ligi’nde grubundan namağlup lider çıkan siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’nde şu anda sonuncu sırada. Grupta Malmö’ye de yenilen Kartal, sadece Norveç’in zayıf temsilcisi Sarpsborg’u mağlup edebildi. Üst üste gelen mağlubiyetlerin ardından kulislerde yine Şenol Güneş konuşulmaya başlandı.

İpler Daha da Gerildi

Taraftarların Genk maçında “Yönetim bu takım senin eserin” şeklinde tezahüratta bulunup hemen ardından Şenol Güneş’e büyük destek vermesinin, yönetimdeki bazı isimleri oldukça rahatsız ettiği öğrenildi. Hafta içinde Başkan Fikret Orman ortak basın toplantısı düzenleyip Şenol Güneş’e destek verirken, “Yönetimde hocayı istemeyen varsa çeker gider” demişti. Hafta içindeki destek toplantısında yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Serdal Adalı, Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse ve Candaş Tolga Işık vardı. Toplantıda yer alamayan Umut Güner, Metin Albayrak ve Deniz Atalay’ın, yönetimde Şenol Hoca’yı istemeyen isimler olduğu konuşuluyor.

İyi Bir Kadromuz Var

Beşiktaş’ın tecrübeli hocası Şenol Güneş ise taraftarların haklı olduğunu ancak tepkileri abartılı bulduğunu söyledi. Taraftarların kırgınlığının takıma olan inancının zedelenmesinden kaynaklandığını söyleyen Güneş, “Biz de, oyuncularımız da, yöneticilerimiz de herkes gereken mesajı aldı. Alınmadan, darılmadan işimize odaklanıp yeniden ayağa kalkacağız. Biz iyi işleri de bu ekiple yaptık. Problemleri oturup kendi aramızda çözeceğiz. İyi bir kadromuz var, bunu inanarak söylüyorum. Genk maçındaki protestoların bir uyarı olarak kalmasını, devam etmemesini umuyorum. Bu oyuncuları kaybetmeyelim, kazanalım, hep birlikte kazanalım” ifadelerini kullandı.

BENİ GÖNDERİN

Genk maçında taraftarın en çok tepki gösterdiği isimlerden biri olan Ricardo Quaresma büyük şaşkınlık yaşıyor. Portekizli yıldız, kendisini teselli eden yöneticilere “Maç sonu söylediklerimde samimiyim. Benden rahatsızsanız devre arasında gönderin” dedi. Quaresma, sosyal medya hesabından da “Her şey için teşekkürler” yazarak ayrılık mesajı verdi. Quaresma için sezon başında Çin ve Katar kulüpleri ciddi tekliflerde bulunmuştu.

HERKES KENDİNE GELSİN

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde aldığı 4-2’lik Genk mağlubiyetin ardından, taraftar grubu Çarşı’dan sert açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar, “Herkes kayıtsız şartsız ne olduğunu, nereye ait olduğunu bilsin. Biz varsak futbol var, şampiyonluk, kupa var. Hâlâ geçmişin yedeğinde yuvalanmaktan geri durmayan mirasyediler gibi, kendine mahsus güzel bir cümle çıkaramayanlar iyi düşünsün! Herkes kendine gelsin.”

Savaşmaya Devam

Genk maçında Gökhan Gönül’le birlikte taraftarın alkışladığı iki isimden biri olan Gary Medel, takımın aldığı kötü sonuçlara rağmen gelecek için umutlu. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Şilili yıldız ,”Bu iş burada bitmedi, Savaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Gazetesi

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki