ŞENOL GÜNEŞ'İN FARKLI FİKİRLERİ VAR!

Alex-Oxlade Chamberlain, Beşiktaş resmi YouTube kanalına konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ekim 2023, Çarşamba

'İSTANBUL'A ALIŞTIM'

''İstanbul İyi ama çok sıcak. Bu da bazen futbol oynamayı zorlaştırıyor. Ama alıştım artık ve bu hafta biraz daha serinliyor. Alıştığım sıcaklara geliyor neredeyse. Yine iyi havalardan şikayet etmemek gerek. Sanırım buraya hızlı adapte oldum, evde olmaktan pek de farklı değil. Yemekler harika. Takım arkadaşlarım buraya adaptasyonumu kolaylaştırıyor. Hepsi harika insanlar. Her anından keyif alıyorum ve kendimi buraya alışmış hissediyorum."

''FARKLI FİKİRLERİ VAR''

Şenol Güneş'in Farklı fikirleri var ve bu fikirleri daha önce beraber çalıştığım teknik direktörlerde de görmüştüm. Dil farklılığı beni korkutmuştu ama aslında onun benden ve takımdan ne istediğini anlamak hiç de zor değil. Bir bakıma gelişmeye devam ettiğimi ve beni buraya getirdiği için bana olan inancının karşılığını verebileceğimi görmek beni heyecanlandırıyor. Bizden ne istediği ve bunun için ne anlama geldiğini çok net ifade ediyor. Oyuncular olarak hırsımızı sahaya hırsımızı koyup yapabileceğimiz her şeyi yaparak bunun karşılığını vermemiz gerekiyor. Her şey iyi gidiyor. Yeni direktörle ve yeni fikirlerle başlangıç yapmak güzel bir şey.

''BENİ HEYECANLANDIRIYOR''

Hocanın, Burak Yılmaz'ın ve diğer teknik ekip üyelerinin yeni fikirlerini dinlemek ve yeni bir şeyler öğrenmek beni heyecanlandırıyor. Umarım bunu yapmaya devam ederim.''

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki