SİYAH BEYAZLI YÖNETİM YILDIZ TRANSFERİNDE KARARLI!

Beşiktaş'ın transfer gündemi yoğunluğunu sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:28 Haziran 2024, Cuma

Haller İçin Yoğun Mesai;

Beşiktaş, Almanya Bundesliga devi Dortmund'dan Sebastien Haller'i kadrosuna katmak için yoğun mesai içinde. Fildişi Sahilli golcüyü kiralık olarak renklerine bağlamak için Sarı-Siyahlı kulüple görüşmeler devam ediyor. Ayrıca Beşiktaş Yönetimi, imzalanacak kontrata makul bir satın alma opsiyonu da koydurmayı hedefliyor.

Hummels Karar Aşamasında

Beşiktaş'ta gözler Mats Hummels'e çevrildi. Siyah-Beyazlılar, Dortmund'la sözleşmesi biten 35 yaşındaki Alman stopere geçtiğimiz günlerde 2+1 yıllık resmi teklifte bulunmuştu. Hummels'in pazartesi günü kararını ileteceği belirlendi. Alman yıldız, Kartal'a 'evet' demesi halinde sözleşme imzalaması için İstanbul'a davet edilecek ve imzayı atacak.

Kabadayı'da Sona Doğru

Yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, genç ve gurbetçi isimler için de çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlıların, Bayern Münih'in 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yusuf Kabadayı'yı için Alman ekibiyle trans prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 2. Başkan Hüseyin Yücel'in önümüzdeki günlerde oyuncu tarafıyla bizzat temaslarda bulunacağı da gelen haberler arasında. Geçen sezonu Schalke'de geçiren Yusuf 26 maçta 5 gol kaydetti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki