SON 16 YILIN EN KÖTÜSÜ SANTOS'UN BEŞİKTAŞ'I!

69 yaşındaki Fernando Santos, Lig'de 3 puanlı sisteme geçildiğinden beri yüzde 33 ile Beşiktaş'ın en düşük galibiyet yüzdesine sahip teknik direktörü oldu...
Haberin yayılanma tarihi:06 Nisan 2024, Cumartesi

Tarihinin En Kötü Dönemlerinden Birini Yaşayan Beşiktaş, Bu Sezonki 5'inci Hocasıylada Huzura Eremedi;

Geçici olarak görev yapan Serdar Topraktepe'nin ardından getirilen Fernando Santos, yaralara merhem olmak bir yana olumsuz anlamda tarihi bir istatistik yakaladı. 69 yaşındaki Portekizli, Beşiktaş'ın başında 1987-88 sezonundan bu yana en düşük galibiyet yüzdesi alan teknik direktör oldu. Deneyimli çalıştırıcı, Siyah-Beyazlıları yönettiği 12 maçta yalnızca 4 galibiyet alırken; 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

SON 36 YILIN EN KÖTÜSÜ SANTOS

Beşiktaş'ta 1987-88'den bu yana en düşük galibiyet yüzdesine sahip hocalar şöyleydi: Bernd Schuster (yüzde 40), Tayfur Havutçu (yüzde 41), Valerien Ismael (yüzde 42), Carlos Carvalhal (yüzde 44). Fernando Santos, yüzde 33'lük galibiyet yüzdesiyle bu isimlerin arasında olumsuz anlamda büyük bir fark yaratarak dikkati çekti.

Lige çok erken havlu atılmasına karşın bir sonraki sezon için umutlarını yeşertmek isteyen Siyah-Beyazlı taraftarlar ise bunun Fernando Santos yönetiminde gerçekleşebileceği konusunda büyük bir tereddüt yaşıyor.

Akşam

Etiketler: Santos   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki