STATLA İLGİLİ ELİME BELGELER GELDİ

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Kadir Kılıç, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2014, Cumartesi

ATILMA KORKUSUYLA GELENLER 

"Biraz önce salon doluydu. Herhalde atılma korkusuyla gelen kardeşlerimiz, abilerimiz gittiler. Yönetim Kurulumuzla Perşembe günü beraberdik. Çok faydalı bir çalışma yapıyoruz. Şu anda orada 4 kişi var. Onlara da teşekkür ediyoruz"

İSTANBUL ÇEVRESİNDEN NECİP'LE SÖZLEŞME İMZALAYAN KULÜP OLUR MU ?

"Beşiktaş'ta muhalefet olmaz. Hizmet yarışı olmaz. O yarış bittikten sonra herkes emre amade olur. Mali durumların üzerine gelmeyeceğim.Beşiktaş'ta fren patladı gidiyor. Fren daha önce patladı. Konjoktüre göre dolara altına çevirip örtbas etmenin anlamı yok. Şuna hazırlıklı olalım. Beşiktaş'ın mal varlıkları bu gidişatla satılacak. Başkan diyor ki "şu kadar borç var. Kaynak yaratmak lazım" Onu yaratırken de dikkat etmek lazım. Necip'i konu ettiğim için özür dilerim ama 300.000 Euro'dan 1 Milyona çıkarttınız. Yarın ona bonservisini verseniz, İstanbul çevresinden onunla sözleşme imzalayan kulüp olur mu?

STATLA İLGİLİ ELİME BELGELER GELDİ

"Statla ilgili elime bilgi ve belgeler geldi. Bugün stadın beton imalatının projeye uygun gitmesi yönünde bana ulaşan belgeler var. Ben bunları duyum olarak yazdım. Beraber konuşacağız. Bu konuyu yönetimle paylaşacağım"

TAPELER UTANÇ VERİCİ

"Son günlerde oluşan tapeler utanç verici. O tapelerin ben de mağduru oldum. Bir site benim hakkımda bir hafta iyi, bir hafta kötü iddialar attı. Burada çalışan basın emekçilerini takdir ediyorum. 20. yılında oluşan bir yapı var. Sizden önceki Başkan bu insanları kullandı. Paralar aktardı, o paralar nereden aktarıldı? Sayın Başkan hep yakınıyorsunuz ama gelin temiz Beşiktaş'ı hep beraber yapalım. Eski dönemle ilgili belgeler paylaşın. Hep beraber mücadele edelim. Beşiktaş'ın başkanı yalnız değildir."

SON 8 AYDIR

"Beşiktaş'ta 2012 yılında 2000'den 100 liraya indirildi. Herhalde 6000 civarında yeni üye oldu ve yeni üyeler kongreye katılmaya başladı. Son 8 aydır, bir blokaj oldu. Sayın Başkan, Genel Kurul'un size verdiği yetkileri Levent Çifter'e devrettiniz. O dosyalar Levent Çifter'in odasında kilitli duruyor. Beşiktaş'ın arkadan gelen genç yüzleri o kapılarda kilitli tutmayın. Hizmet yarışı, blok üyelerle yapılamaz. Hizmet yarışı stat yaparak futbol takımına yatırım yaparak yapılır. Hem blok üyeden yakınıyorsunuz hem de devam ediyorsunuz. Parasını veren üyelerin yolunu açın ve üyeliklerini onaylayın."

BAZI SİTELER DOĞRU ÇALIŞIYOR

"Tapelerde yaşla kuru birbirine karışmış durumda. Bazı siteler doğru çalışıyor. Beşiktaş AŞ'de bir arkadaşımız bu dosyanın içerisinde. Size şantaj yapan siteleri uyarın. Doğru iş yapan siteleri de mağdur etmeyin. Siz bu camianın başkanısınız. Kucaklayıcısınız. Beşiktaş camiasının Başkanı camiayı toparlar" ifadelerine yer verdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki