Valinin Sakalı Yüzünden Azarladığı Öğretmen Öldü

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun bir okulu ziyareti sırasında derse sakallı girdiği için bağırarak kızdığı iddia edilen öğretmen kalp krizi sonucue hayatını kaybetti.
Haberin yayılanma tarihi:04 Nisan 2015, Cumartesi

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nun Termal Fen Lisesi’ni ziyareti sırasında sakallı şekilde derste olan Matematik öğretmeni Halil Serkan Öz’ü kızıp dersten kovduğu iddia edilmişti.
Bunun üzerine sendikalar olaya tepki göstermiş ve Serkan Öz’e sahip çıkmışlardı. Alınan bilgiye göre, Öz bugün kendisine destek vermek amacıyla sendikalar tarfından düzenlenen yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sonrasında göğsüne bir ağrı giren Halil Serkan Öz çağrılan ambulansla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yolda 2 kez kalbi duran öğretmen yapılan müdahalelerle hayata döndürüldü. Yalova Devlet Hastanesi’nde de bir kez kalbi duran ve yine şokla geri döndürülen Halil Serkan Öz’ün kalp damarlarından birinde tıkanma olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine Bursa’ya sevk edilen öğretmen yolda geçirdiği kalp krizi sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öz’ün cenazesinin yarın Yalova’dan kaldırılması bekleniyor.

Etiketler: DUYDUK MU ?   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki