Ahmet Akpınar "Havutçu ve Adalı Dava Açmalı"

Beşiktaş'ın eski hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar, şike davası nedeniyle Tayfur Havutçu'nun önünün kesildiğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:10 Ekim 2015, Cumartesi

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Akpınar, "Kupa kazanmış bir teknik direktörken 'şikeci teknik direktör' konumuna getirildi. Bundan daha büyük bir mağduriyet olmaz. Bunun bedeli olmalı. Bunun kararını vermek kendilerine ait. Dava açacaklar ya da açmayacaklar diyemem ama bence açmalılar. Tayfur Havutçu gelen tekliflere olumlu yanıt veremedi. Ya da kendisine talip olan kulüplerin 'ceza alırsa sene ortasında teknik direktörsüz' kalırız düşüncesiyle ısrarcı olamadıklarını biliyoruz.  İyi soruşturulmadan açılan davalar nedeniyle açılan davalardan kaynaklanan mağduriyetleri adına tazminat davası açmalılar. Tüm sanıklar için geçerli bu" diye konuştu.

MAYIS'TA ADAY OLMALI

Ahmet Akpınar, "Serdar Adalı, belki de Mayıs'ta başkan adayı olacak. Kendisine atılan suçlar tamamıyla dayanaksız kaldı. Aday olduğunu düşündüğümüzde kimse kendisine "Beşiktaş şikeden dolayı mağdur edildi" edebiyatı yapmayacak. O koz ellerinden gidecek. Çünkü bunu daha önceki seçimde yapmışlardı. Adaylık konusu kendisine ait. Bence Mayıs'ta aday olmalı. 2013 senesinde hiç hak etmediği şekilde önü kesildi. 'Şikeci' şeklinde lanse edildi. Ve bu seçimi kaybetmesine sebep oldu.  UEFA'ya verilen savunmadaki yanlışlıklar nedeniyle Beşiktaş ceza aldı. Bu da Serdar Adalı'ya fatura edildi. Bunu koz olarak kullanan kişiler oldu. Bence aday olmalı ama karar kendisine ait" dedi.  

Bursadabugun.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki