BEŞİKTAŞ ACİL 10 NUMARA ARIYOR!

Beşiktaş'ın tecrübeli yıldızı Ghezzal, bir türlü sakatlıklardan başını kaldıramıyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Kasım 2023, Cuma

RACHİD GHEZZAL'IN SAKATLIK BELASI;

Son olarak Başakşehir karşısında 41. dakikada Bakhtiyor Zaynutdinov'un yerine oyuna dahil olan Cezayirli futbolcu, uzatmalarla birlikte 10 dakika sahada kalabilmişti. Devre arasında ise kasığındaki ağrı nedeniyle gözyaşları içerisinde oyundan çıkmak zorunda kaldı. 31 yaşındaki oyuncu psikolojik olarak da yıkım yaşıyor. Kariyerinde 15 kez sakatlık gören başarılı kanadın kredisi tükenmiş noktada. Ghezzal, devre arasına kadar tamamen toparlanıp iyileşmezse yerine transfer yapılacak.

2 KEZ 90 DAKİKA OYNADI

Ghezzal, bu sezon 11 maçta sahaya çıkarken, 538 dakika süre aldı, sadece 2 maçı 90 dakika oynadı. 1 gol, 3 asist ile oynayan tecrübeli isim 10 maçta görev yapamadı.

ACİL ARANIYOR!

Kanat ve Ön libero Siyah-Beyazlıların başında mesaisine hız veren teknik direktör Rıza Çalımbay, ara transfer dönemi için çalışmalarına başladı. Bulgaristan'dan iki oyuncu için yakın takibe geçtiklerini söyleyen Çalımbay'ın kanat forvet ve ön libero bölgesine acil takviye planladığı öğrenildi.

MULEKA KADRO DIŞI BIRAKILDI!

Kongolu oyuncusu Jackson Muleka kadro dışı bırakıldı. Ülkesinin Moritanya ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçın kadrosuna alınmayan 24 yaşındaki hücumcu, teknik direktör Sebastien Desabre'yi protesto ederek takım arkadaşı Makabi Lilepo ile stada gitmedi. Bu hareket sonrasında iki oyuncu da milli takım kafilesinden çıkarıldı.

Ntvspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki