BEŞİKTAŞ ERSİN'E HAYIR DEMEYECEK!

Kartal, kaledeki rekabette tecrübeli eldiven Mert Günok'a formayı kaptıran genç kaleci Ersin Destanoğlu, gitmek isterse kendisine gereken kolaylık sağlanacak...
Haberin yayılanma tarihi:15 Haziran 2023, Perşembe

ŞENOL HOCADAN OLUMSUZ RAPOR;

Gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak olan Beşiktaş'ta kalede önemli bir karar alındı. Sergen Yalçın yönetimindeki şampiyon kadronun file bekçisi Ersin Destanoğlu için teknik direktör Şenol Güneş tutumunu belirledi.

Güneş Geldi, Ersin Kulübeye Mahkum Oldu!

Geride kalan sezonda takımın başına Güneş'in geldiği ilk maçtan itibaren yedeğe düşen Ersin Destanoğlu, kendisine teklif gelmesi ve onun da gitmek istemesi halinde siyah beyazlı kulüp kolaylık sağlayacak.

Şampiyon Kadronun Kalecisiydi

Spor Toto Süper Lig'in 2020-21 sezonunda şampiyon olan kadroda genç yaşında kaleye geçen ve başarılı bir performans ortaya koyan Ersin Destanoğlu, Yalçın yönetimindeki ikinci sezondaysa formdan düşmeye başladı. Ama Mert Günok'un uzun süreli sakatlığı nedeniyle forma konusunda rakipsiz kaldı.

Valerien Ismael Ersin'i Tercih Etti Ama...

Fransız teknik adam Valerien Ismael de 2022-23 sezonunda kalede Ersin Destanoğlu'nu tercih etti. Hatalı goller yemesine rağmen Ismael, genç eldivenden tamamen vazgeçmedi. Ama Ismael'in yerine gelen Güneş, tereddütsüz kaleyi Mert Günok'a teslim etti.

Mert Formayı Aldı Bir Daha Vermedi

Mert Günok da çok iyi performans ortaya koyarak Ersin'e bir daha şans tanımadı. Ersin ise forma giydiği kupa ve hazırlık maçlarında bile fahiş hatalar yaparak, mental olarak yaşadığı düşüşün etkisinden çıkamadığını gösterdi.

Mert, Emre Ve Utku İle Yola Devam

Gerek teknik heyet gerekse yönetim, Ersin Destanoğlu'nun önümüzdeki sezon en azından kiralık olarak bir başka takıma gitmek istemesi halinde gerekli desteği verecek. Beşiktaş, bu durumda yeni sezonda Mert Günok, Emre Bilgin ve Utku Yuvakuran üçlüsüyle devam edecek.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki