Beşiktaş İflas Etti!

Beşiktaş yönetimi kar açıklamaya hazırlanıyor…
Haberin yayılanma tarihi:06 Nisan 2018, Cuma

Başkan Fikret Orman da Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA’ya davet edilirken kendilerine böyle bir davet gelmemesi yüzünden gururlanıyor. Ama KAP’a yapılan, “Denizbank ve Ziraat Bankası ile kredi anlaşması üzerinde çalışıldığı” açıklaması Siyah-Beyazlıların durumunun da hiç de parlak olmadığını gösterdi.

Futbol Ekonomi’nin değerlendirmelerine göre; 2016-17 itibariyle Beşiktaş 521 milyon TL’ gelirle ezeli rakiplerine finansal anlamda fark attı.

Kulübün toplam varlıkları 720 milyon TL’ye ulaştı. Ama kısa ve uzun vadeli borçlar 2 milyar 61 milyon TL’ye ulaştı.

Yani borç kulübün gelirinin 3 katı.

Beşiktaş’ın net işletme sermayesi açığı ise 824 Milyon TL’yi bulmuş vaziyette. Dönem zararı 7 milyon TL olurken, birikimli zarar ise 762 milyon TL’ye vurdu. Bu da birikimli zararın kulübün toplam gelirinden yüzde 130 daha fazla olduğuna işaret ediyor.

Kümüle zarar Beşiktaş’ın özkaynak açığını 523 Milyon TL’ye  yükseltirken, 2017’nin ikinci dönemi itibariyle negatif özkaynağa dönüldü.

Pasif açık vermeye başladı. Bu tabloya göre Beşiktaş’ın özkaynaklarını tamamen kaybetti. Bu da Türk Ticaret Kanunu'nun 376’ncı maddesi kapsamında “teknik iflas” olarak tanımlanıyor.

Fotospor

Etiketler: BEŞİKTAŞ   İflas   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki