Beşiktaş Maceram İyi Gitmedi!

Beşiktaş'ın sözleşmesini fesih ettiği Alexander Milosevic, ayrılığın ardından İsveç basınına konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:21 Aralık 2017, Perşembe

25 yaşındaki savunma oyuncusu, Siyah Beyazlılara transfer olduğu için pişman olmadığını söylerken, Çaykur Rizespor'da yaşadığı sürece de değindi.

Milosevic Çaykur Rizespor günlerini anlattı

Milosevic, "Çaykur Rizespor'a gitmeden önce Bundesliga 2 ve Süper Lig'den teklifler vardı ancak ben "hayır" dedim. Beşiktaş'a ait olduğum için değil, beni yeteneklerim için isteyen bir kulüpte forma gitmek istedim. 8 Eylül'de, Rizespor teknik direktörü (O dönem Hikmet Karaman) ve başkanından haber aldım. Türkiye'deki transfer döneminin son günüydü. "Oraya gideyim ve kulübe katılayım; oynamak sadece idman yapmaktan daha iyidir" diye düşündüm" dedi.

Milosevic İbrahim Üzülmez hakkında konuştu

Çaykur Rizespor'un şampiyon olabileceğini vurgulayan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, "Ligi gerçekten kazanabilecek iyi bir takım ancak iniş-çıkışları oldu. Benim açımdan, çok iyiydi ancak teknik direktör kovuldu. Ardından Byeni bir teknik direkötür geldi; Beşiktaş'ın kaptanlığını yapmış İbrahim Üzülmez. Çok iyi oynadım, gerçekten çok iyi çalıştım, her idmanda olağanüstüydüm. Kulübe gelen teknik direktör bana "Biz kardeşiz" dedi ancak bu kısa sürede değişti, benim için bir şok oldu" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'tan ayrılış süreci

Beşiktaş'tan ayrılması hakkında da konuşan İsveçli oyuncu, "Burada oturup, size birçok şey anlatırım ancak İsveç'teki insanlar yurt dışında işlerin nasıl yürüdüğünü anlamaz. Beşiktaş'a erkenden sözleşmemi fesih edebilir miyim diye sormam gerektiğini fark ettim. Beşiktaş'taki maceram iyi gitmedi. İyi bir şekilde anlaştık, birbirimize saygı gösterdik. İşlerin bu şekilde olmasından dolayı çok memnun oldum" diye konuştu.

Beşiktaş'a transfer olduğu için pişman mı? 

Beşiktaş'a transfer olduğu için pişman olmadığını vurgulayan Alexander Milosevic, "Hayır, bu yıllar boyunca Bundesliga'da oynadım, 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandım ve ilk kez İsveç Milli Takımı'nda oynadım. Doğru olmayan seçimler yapabiliyorsunuz. Bundesliga'da Darmstadt'a gitmek yerine, Hannover'i seçebilirdim. Ancak ikinci ligde oynamak istemedim. Darmstadt tek hatamdı. Benim oynamak istemediğim tarzda bir futbol oynuyorlardı. Savunma arkasına uzun toplar atmamı istiyorlardı, ben o tarz bir oyuncu değilim. İşler orada yanlış gitti, ben kötü değildim" diye görüş bildirdi. 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki