BEŞİKTAŞ SORUNLU OYUNCULAR İÇİN ACİL EYLEM PLANI HAZIRLADI!

Beşiktaş Kulübü, ocak transfer döneminde Eric Bailly ve kadro dışı kalan diğer oyunculara kulüp bulması için menajer Willie McKay'e özel yetki verdi...
Haberin yayılanma tarihi:16 Aralık 2023, Cumartesi

''Acil Takım Bul McKay''

Beşiktaş Ocak transfer döneminde eski Manchester United yıldızı Eric Bailly ve diğer dört oyuncu için alıcı bulması için FIFA menajeri Willie McKay'e özel bir yetki verdi. Hasan Arat ve kulübün yeni kurulan yönetim kurulu, bugüne kadar hayal kırıklığı yaratan 2023-24 sezonunun ardından kadroyu yeniden şekillendirmek istiyor. Eski Man United defans oyuncusu  transfer listesine alınacak beş oyuncudan biri. 29 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper Türkiye Süper Lig takımına United'dan Beşiktaş'a Eylül ayında katıldı.

YÖNETİM TEKLİF BEKLİYOR

Bailly, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Valentin Rosier A takımdan çıkarıldı ve Beşiktaş bu beş oyuncu için tekliflere açık. McKay, Beşiktaş tarafından İngiltere ve Fransa'daki beş oyuncuyla ilgilenen kulüplerle görüşmek üzere görevlendirildi; Türk kulübü yeni yapılacak transferler için kadrosunda yer açmaya çalışıyor.

Temsilcinin hizmetlerinin özellikle, her ikisi de Avrupa'da uzun kariyerlere sahip olan 29 yaşındaki Bailly ve 31 yaşındaki Aboubakar'a alıcı bulmak için arandığına inanılıyor. Beşiktaş, beş oyuncunun A takımdan ihraç edilmesini onaylayarak alışılmadık bir adım attı. Türk devleri, yaptıkları açıklamada kararın "düşük performans" ve "takım içindeki uyumsuzluklar" nedeniyle alındığını söyledi. Beşiktaş, Süper Lig'de beşinci sırada yer alırken, Avrupa Konferans Ligi'nden elendi.

Bailly kulübe yalnızca yaz döneminde katıldı ve kadro dışı kalmadan önce sekiz kez forma giydi; bazı sakatlıklar nedeniyle fazla şans bulamadı. Fildişi Sahilli milli oyuncu, Manchester United'da forma giydiği süre boyunca 113 maça çıkmıştı.

Football İnsider

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki