BEŞİKTAŞ'A ARJANTİNLİ STOPER FORMULÜ!

Transferdeki sessizlik nedeniyle taraftarın yönetime büyük tepki gösterdiği Beşiktaş, İspanya La Lig'da Betis forması giyen savunma oyuncusu için düğmeye bastı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Ağustos 2023, Perşembe

LA LİGA'NIN GÖZDESİ;

Transfer döneminde ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hayli uzağında kalan ve bu nedenle taraftarlardan ağır eleştiri alan Beşiktaş yönetimi transferde yeni bir ismi gündemine aldı. Son olarak Amartey'in de sakatlanmasıyla stoper mevkiinde natifsiz kalan Siyah-Beyazlı ekip, İspanya La Liga'da Real Betis forması giyen Arjantinli savunmacı German Pezzella'yı gündemine aldı.

FARK 3 MİLYON

Arjantin Milli Takımı formasını da giyen 32 yaşındaki oyuncu için İspanyol kulübüyle ilk temasın kurulduğu kaydedildi. La Liga'da bu sezon Betis'in oynadığı üç maçta kaptan olarak sahaya çıkan Pezella için Kartal'ın 3 Milyon Euro'luk bir teklif yaptığı öğrenildi. Real Betis ise halihazırda oynayan ve kaptanlık yapan Tangocu için 6 Milyon Euro'dan kapıyı açtı. Kariyerinde daha önce River Plate ve Fiorentina formalarını giyen German Pezella, Arjantin'in kazandığı 2022 Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki