BEŞİKTAŞ'I HİÇ Mİ SEVMEDİNİZ?

Hasan Arat’tan tartışma yaratacak iddialar...
Haberin yayılanma tarihi:17 Aralık 2023, Pazar

Stat Sponsorluğundan Gelen Para İle Yöneticilerin 130 Milyon Lirası Ödendi;

Eski yönetimin yaptığı stat isim sponsorluğu anlaşması ile ilgili bilgi veren Arat, “25 Eylül’de Tüpraş’tan 3 yıllık para alındı, 6 Ekim’de genel kurul kararı verildi, 30 Kasım’da kongreden 1 gün önce tüm para harcandı. Yöneticilerin 130 milyon TL’si ödendi. Kulübe ne kaldı? Araştırıyoruz” dedi.

''3 YILLIK PARA ALINDI''

Beşiktaş’ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, 31 Ağustos 2023 itibariyle kulübün borcunun 8 milyar 282 milyon 243 bin liraya ulaştığı açıklandı. Eylül ayında yapılan bir önceki toplantıda 6 milyar 696 milyon 974 bin lira olarak açıklanan borcun 3 ayda yaklaşık 1.5 milyar lira arttığı ortaya çıkarken, kulüp başkanı Hasan Arat bu konuda çarpıcı ifadeler kullandı. Borcun 3 ayda yüzde 24 arttığını söyleyen Arat, “Önümüzde acı bir reçete var. Beşiktaş Kulübü’nü yeniden yapılandıracağız” diye konuştu.

Eski başkan Ahmet Nur Çebi döneminde Tüpraş ile yapılan stadyum isim sponsorluğu anlaşması hakkında bilgi veren Arat, “25 Eylül’de Tüpraş’tan 3 yıllık para alındı, 6 Ekim’de genel kurul kararı alındı, 30 Kasım’da kongreden 1 gün önce tüm para harcandı. Yöneticilerin 130 milyon TL’si ödendi. Kulübe ne kaldı? Araştırıyoruz şu anda” dedi.

RAPORLAR NEREDE?

Mali konularda eski yönetim tarafından yeterince bilgilendirilmediklerini açıklayan Arat, “Ben şu anda Beşiktaş başkanıyım değil mi? Devir-teslim yapılırken bana ne KPMG raporu, ne de Fikret Orman ile yapılan anlaşmanın detayları verildi. Kimsenin malı değil burası, o belgeler Beşiktaş’ın kasasında kalacak” diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki