''Beşiktaş'ın Bilançoları 15 Gün Önce Üyelere Ulaşmalıydı''

1903 Cemiyeti, yaklaşan BJK Mali kongre öncesi bir Basın Açıklaması yayınladı.
Haberin yayılanma tarihi:03 Mayıs 2016, Salı

Açıklama şu şekilde;

Açılan mabedimizde şampiyonluğa doğru kanat açtığımız ve yarışın son üç haftasına   geldiğimiz şu zaman diliminde futbol takımımıza başarılar dilerken, yaklaşan Mali ve İdari Kongre öncesi değerli yönetimimizden beklentimiz yıllık bilançoların tüzükte belirtildiği gibi en az 15 gün öncesinden kongre üyelerine ulaşmış olmasıydı.

Teknoloji ve iletişimde her türlü kolaylığın üst seviyede olduğu bu zamanda, bilançonun yer aldığı kitapçığı basılı bir şekilde kongre üyelerine ulaştırmanın zaman ve maddiyat açısından kulübümüze sıkıntı yaşatmaması için hazırlanan kitapçığın pdf dokümanını resmi internet sitemize yerleştirilmesi veya kongre üyelerine elektronik posta yoluyla gönderilmesi kolaylığını hatırlatmak isteriz.
Böylece kongre üyelerimiz 15 gün öncesinden eline ulaşmış olacak bilanço raporlarını rahatlıkla inceleyebilir ibra konusunda fikrini netleştirebilirdi.

Bilançolar gibi bekleyen kongre üyelikleri konusunda da değerli yönetim heyetimizden net cevaplar beklediğimizi siz değerli Beşiktaşlılar huzurunda tekrarlarız.

Saygılarımızla

1903 Cemiyeti

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki