Beşiktaş'ta Kasımpaşa Alarmı!

Siyah-Beyazlılar, cuma günü son 2 sezondur puansız ayrıldığı Kasımpaşa deplasmanına çıkacak.
Haberin yayılanma tarihi:16 Ağustos 2017, Çarşamba

Oyuncularını bu mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, hem bu kötü gidişatı değiştirip hem de ligde ikide iki yapmayı istiyor.

Yeni transferleriyle şampiyonluğun en önemli favorileri arasında yer alan Kara Kartal, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na son 2 sezondur yenemediği rakibini bu kez kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Kasımpaşa’yı ligde son olarak deplasmanda 18 Nisan 2015’te 5-1’lik skorla deviren Siyah-Beyazlılar; 2015-16 ve 2016- 17 dönemlerinde ise rakibine 2-1’lik skorlarla mağlup olmuştu.

Medel kadroya giriyor

Hem bu olumsuz gidişatı değiştirmek hem de çıkışlarını sürdürmeyi planlayan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla hazırlıyor. Antalyaspor mücadelesine lisansı yetişmemesi sebebiyle Gary Medel’i kadroya alamayan, Alvaro Negredo’ya son dakikalarda görev veren ve Jeremain Lens’i de kulübede bekleten Güneş’in, bu oyunculara Kasımpaşa karşısında şans vermesi bekleniyor. Takım çalışmalarında Medel ve Pepe’yi birlikte deneyen tecrübeli teknik adamın, cuma günü savunmada bu 2’liyi sahaya sürebileceği; Lens ve Negredo’ya da oyunun ikinci bölümünde şans vermeyi planladığı bildirildi.  

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki