Beşiktaş'tan Londra Operasyonu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Chelsea’de forma giyen Papy için kulübüyle büyük ölçüde el sıkıştı. Şimdi siyah-beyazlıların rotasında Arsenal’in Kolombiyalı file bekçisi David Ospina var.
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2015, Cuma

Sezona iyi başlayan ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Beşiktaş, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda stoper ve kaleci için çalışmalara start veren yönetim, rotasını Londra olarak belirledi.
Bu doğrultuda İngiltere’ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Chelsea’nin savunmacısı Papy ve Arsenal’in başarılı file bekçisi David Ospina için görüşmelere başladı. Fikret Orman’ın ilk durağı Chelsea oldu.

BEŞİKTAŞ’TAN KİRALAMA FORMÜLÜ

Papy için Chelsea’yle masaya oturan Fikret Orman, mavi-beyazlıları ikna etmeyi başardı. Beşiktaş, kiralama formülüyle bu futbolcuyu devre arasında renklerine bağlamak istiyor. Başkan, Arsenal’de fazla forma şansı bulamayan Ospina için de Londra ekibinden randevu aldı. Geçen günlerde Beşiktaş taraftarının sosyal medya üzerinden mesajlarını beğenen David Ospina’nın bu tavrı, ‘teklife yeşil ışık’ olarak yorumlanmıştı. Kolombiyalı eldiven bu sezon sadece 3 maçta görev yaptı.

Amk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki