Brahimi’nin Menajerinden Flaş Transfer Açıklaması!

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Yacine Brahimi’nin menajerinden flaş açıklamalar geldi.
Haberin yayılanma tarihi:13 Nisan 2018, Cuma

Birkaç gün önce Cezayirli oyuncunun menajeri Moussa Sissoko’nun ağzından ‘Beşiktaş’ı bırakın Türkiye’ye gelme ihtimalimiz yüzde 0’ şeklinde haberler yer almıştı.

Brahimi’nin planlarında Türkiye var mı ?

Futbolarena’ya oyuncusunun transferi konusunda açıklamalarda bulunan Sissoko, Türk medyasına Beşiktaş ve Türkiye hakkında her hangi bir açıklamalarının bulunmadığını ifade etti.

Moussa Sissoko, kendisi dışında herhangi bir şahsın Cezayirli oyuncu hakkında bir açıklama yapma yetkisinin olmadığını belirterek şunları dile getirdi:

“Türk basınında son günlerde, Yacine Brahimi adına konuşma yetkisi olmayan bazı şahısların oyuncu hakkında yaptığı bir takım açıklamalar okuyoruz. Bu açıklamalarda Brahimi’nin Türkiye’ye transfer olma şansının olmadığı veya oyuncunun Türkiye’yi bir seçenek olarak düşünmediğine dair yorumlar yapılmaktadır. Öncelikle Türk basınında yer bulan bu demecin içeriğinin tamamen gerçek dışı olduğunu belirtmek isterim. Bu vesile ile oyuncunun geleceği hakkında konuşma yetkisine sahip resmi temsilcisi olarak, benim dışımda herhangi bir şahsın oyuncu hakkında açıklama yapma yetkisi olmadığını Türk spor kamuoyunun dikkatine sunarım.”

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki